Accesați SOS electronic prin intermediul interfeței REST API

eShop

Vă oferim posibilitatea de comunicare automată, fără intervenție umană. Vă vom furniza nu numai informații detaliate privind produsele, ci și informații cu privire la comenzile și facturile dumneavoastră. Solicitați acces API, iar tehnologia REST API se va ocupa de restul.

Puteți folosi API (Interfață de programare a aplicațiilor) pentru a comunica cu noi în mod automat.

Software-ul folosit de dumneavoastră va comunica cu software-ul folosit de noi. Astfel vă putem oferi, de exemplu, date despre produse, prețul acestora și numărul de bucăți pe care îl avem în stoc.

Comunicarea are loc folosind protocolul HTTP, este securizată prin certificat SSL, iar datele din cereri, precum și din răspunsuri, sunt oferite în format JSON.

Puteți găsi mai multe informații cu privire la API, de exemplu pe Wikipedia

Ce poate face API-ul nostru?

Avem o primă variantă funcțională, așa-numita versiune beta, de API. Deja sunt disponibile câteva caracteristici de bază.

  1. Căutare de produs în baza de date SOS electronic 
  2. Informații detaliate cu privire la produse 
  3. Lista comenzilor dumneavoastră deschise
  4. Lista facturilor

Înainte de apelul efectiv, este necesară autentificarea utilizatorului. Aceasta se efectuează folosind protocolul OAuth2.

Avem pregătită documentația pentru programatori, în limba engleză, disponibilă la https://api-customer.sos.sk/docs.

Cea mai frecvent folosită metodă API este căutarea produselor într-o bază de date. Imaginea atașată prezintă rezultatul API-ului nostru. Aceasta va fi informația pe care o veți primi în legătură cu produsele.

Cum solicitați acces la API?

Este foarte simplu. Solicitați detaliile de acces de la agentul nostru de vânzări cu care comunicați. Veți găsi numele acestuia, chiar și după autentificarea în magazinul online, în dreapta-sus a ecranului.

Mai apoi, noi vom crea un nume de înregistrare + parolă pentru dumneavoastră și vi le vom trimite, împreună cu instrucțiunile pentru începerea comunicării automate. Iar tehnologia REST API se va ocupa de restul.

Ne-ar face plăcere să vă răspundem la comentarii și sugestii la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Totul despre marca

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii