1. Detalii de logare pentru o persoană de contact, nu o firmă

În comparaţie cu site-ul original, modul de conectare la e-shop este cu adevărat revoluţionar. Până acum, toate persoanele de la o firmă puteau folosi doar unul şi aceleaşi detaliu de logare, înregistrat pentru firmă. Problema apăruse când mai multe persoane din firmă doreau să facă o comandă în acelaşi timp. Prin urmare, pe baza feedback-ului dvs., am modificat această funcţie pe noul nostru site.
Detaliile de conectare sunt înregistrate acum pentru o anumită persoană în firmă, în timp ce firma ar putea avea mai multe astfel de persoane şi conturi. Astfel, orice persoană din firmă poate avea propriile sale date de conectare cu coşul de cumpărături propriu, în timp ce comenzile şi facturile vor fi înregistrate pentru firmă (fiecare persoană vede istoricul comenzilor colegilor săi).
Ne-am dorit să păstrăm o anumită continuitate şi, prin urmare, datele de conectare de la e-shop-ul original au fost transferate către o singură persoană selectată. Astfel, va fi totuşi posibilă conectarea cu detaliile originale.

Bine aţi venit pe noul nostru site!

2. Nu este necesar să vă mai amintiţi numărul de client

Numele de utilizator nu trebuie să mai fie doar numărul de client. Acesta poate fi orice cuvânt, însă acesta poate fi utilizat în sistemul nostru numai o singură dată. În timpul migrării la noul site, am păstrat numele de utilizator originale (numerele de client). Totuşi, acestea pot fi modificate ulterior.

3. 1Viteza – informaţie în timp real

Noi înţelegem că informaţiile corecte şi disponibile rapid reprezintă cel mai important lucru în lumea de astăzi. Cu siguranţă trebuie să aveţi informaţii, de exemplu, despre stocul de inventar. Sistemul nostru a lucrat în etape până acum şi chiar dacă am încercat sa reducem frecvenţa de actualizare a informaţiilor sensibile, aceasta nu a fost întotdeauna suficient.
Noul site se bazează pe actualizarea în timp real. Asta înseamnă că orice schimbare în ceea ce priveşte numărul de bucăţi din stocul nostru se va reflecta pe site imediat. Comenzile dvs. sunt, de asemenea, acceptate în timp real, nu în doze regulate. Datorită acestui fapt, situaţia în care produsul pe care aţi dorit să-l cumpăraţi a fost vândut în timp ce dvs. aţi creat şi aţi trimis comanda, nu se va mai întâmpla.

4. Flexibilitate – personalizarea site-ului nostru

În primul rând sunteţi dvs. De ce ar trebui să definim ce parametri sunt afişaţi atunci când filtrăm şi în ce ordine? Sau, de exemplu, care coloane şi în ce ordine sunt afişate în lista de produse? Aranjaţi-le dvs. (puteţi utiliza, de exemplu, funcţia "trage şi pune”) şi site-ul işi va aduce aminte data viitoare.

5. Design sensibil– uşor de utilizat pe orice echipament

Bine aţi venit pe noul nostru site!
Este de la sine înţeles că site-urile şi magazinele on-line sunt accesate prin intermediul telefoanelor mobile sau tabletelor. Nu deveniţi furios atunci când site-ul nu se potriveşte pe ecranul telefonului mobil, conţinutul este murdar sau imposibil de citit?
Conţinutul noului nostru site şi aspectul său sunt pe deplin adaptate pentru display-ul sau monitorul dvs. Şi asta nu e tot! Chiar şi controlul elementelor individuale din site-ul nostru va fi personalizat. La urma urmei, mobilul este accesat în mod diferit (atingerea cu vârful degetului) decât calculatorul (mouse, tastatură).

6. Tehnologii noi – inteligenţă artificială?

Considerăm că site-ul nostru ar trebui să se adapteze necesităţilor dvs. Vom adăuga treptat elemente de inteligenţă artificială site-ului nostru. Site-ul nostru va învăţa de la dvs.De exemplu, sistemul va ţine minte ce elemente sau parametri de filtrare doriţi să menţineţi activi şi modul în care doriţi să le aranjaţi. Sau de ce ar trebui să aveţi componente de care nu sunteţi cu adevărat interesaţi , deoarece acestea încep cu litera "A", în prima poziţie pe o anumită listă de bunuri? Noul nostru site va încerca să va cunoască priorităţile şi să-şi personalizeze conţinutul în consecinţă.

Bine aţi venit pe noul nostru site!

7. Complex, căutare structurată cu funcţia "autocompletare"

Căutarea este viitorul pe site. Este cel mai rapid mod de a ajunge la informaţiile necesare. Aici ne dorim, de asemenea, să vă salvăm timpul pe care l-aţi fi putut "pierde" în cazul în care ar fi trebuit să re-căutaţi informaţiile pe care nu le-aţi putut găsi în rezultate. Prin urmare, vom adăuga funcţia "autocompletare" la motorul nostru de căutare, care oferă rezultate posibile, precum şi valoarea lor în categoriile individuale. Rezultatele căutarii sunt clar structurate.

8. Muncă rapidă şi intuitivă cu parametri produselor

V-am ascultat cu atenţie şi am făcut mai multe îmbunătăţiri. Am adăugat trucuri interesante la filtrarea prin parametri standard:-) De exemplu:
  • aranjarea ordinii parametrilor folosind simplu "trage şi lasă",
  • comutarea între parametri activi şi inactivi,
  • actualizarea numărului de produse cu un anumit parametru în timp real
  • Bine aţi venit pe noul nostru site!
  • actualizarea imediată a parametrilor rămaşi după selectarea parametrului concret (veţi evita "bifarea" parametrilor care nu pot fi combinaţi),
  • în lista de produse, am adăugat coloane cu valorile parametrilor, a căror ordine precum şi afişarea pot fi personalizate. Asta înseamnă simpla comparare a produselor pe bază de parametri selectaţi,
  • produsele din listă pot fi aranjate în ordine crescătoare sau descrescătoare pe baza valorilor parametrilor.

Bine aţi venit pe noul nostru site!

9. Compararea mai transparentă a produselor selectate

Am adăugat încă o funcţie utilă la lista de produse - "comparare". Puteţi selecta din listă anumite produse pe care doriţi să le comparaţi. Acestea sunt apoi afişate într-un tabel explicit unde puteţi compara cu uşurinţă în care parametri se deosebesc.