de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Căutare cu text complet, chiar și la filtrarea produselor

eShop

Ne-am extins opțiunile de lucru cu lista de produse de pe pagina noastră web. Pe lângă diferitele filtre, acum puteți rafina rezultatele folosind motorul de căutare cu text complet. Chiar și de mai multe ori.

Modul său de funcționare este foarte simplu: Am adăugat o casetă de căutare în antetul fiecărei liste (aflat în partea stângă, după cum puteți vedea în imagine). Introduceți șirul pe care doriți să îl găsiți. La finalul căutării, vă vor fi afișate numai produsele care conțin textul dat.

Software-ul caută folosind următorii parametrii de produs:

  • Nume
  • Descriere
  • Producător
  • Număr de ordine
  • Toți parametrii tehnici

Dacă aveți în continuare multe produse în listă, puteți folosi un alt șir de căutare pentru a vă rafina rezultatele. Puteți lucra în acest fel până în momentul în care sunteți satisfăcut de lista dumneavoastră. Șirurile de căutare folosite vor fi afișate deasupra listei de rezultate și pot fi oprite.

Doriți să îl încercați? Observați că, de exemplu, în această listă s-au folosit două șiruri de căutare..

Noi considerăm că această îmbunătățire vă va face munca mai plăcută și veți putea găsi produsul dorit mai repede și mai ușor. Ne-ar face plăcere să răspundem la comentariile și sugestiile dumneavoastră la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii