Căutarea produselor similare

În cazul în care aveți nevoie de un produs pe care noi nu îl avem în prezent în stoc, sau prețul produsului nu vă avantajează, puteți căuta o alternativă. Alegeți parametrii de bază și găsiți un produs similar în listă.

Această funcție este disponibilă pe pagina Detalii Produs.

Drept exemplu, să luăm cazul convertorului DC/DC TBA 1-1211.

Există casete de bifat active în secțiunea Parametrii tehnici. Alegeți acei parametri ai convertorului pe care doriți să îi păstrați.

Confirmați selecția apăsând pe butonul Vizualizați produse similare și veți vedea o listă de convertoare care îndeplinesc criteriile selectate.

În exemplul nostru, noi am ales următorii 4 parametri:

  1. tensiune de ieșire
  2. putere
  3. tip de ieșire
  4. carcasă

Lista finală conține 9 produse, dintre care dumneavoastră îl puteți alege pe cel care vă avantajează cel mai mult, fie că alegeți în funcție de preț, disponibilitate, sau alți parametri tehnici.

Pentru o previzualizare online, apăsați pe acest link, care vă va duce către lista de convertori adecvați, sau încercați să găsiți o alternativă adecvată pentru produsul care vă interesează pe dumneavoastră.

Dacă sunteți interesat de acest subiect, sau aveți orice comentarii și sugestii, ne-ar face plăcere să vă răspundem la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.