Rezultatele concursului: Pariați pe câștigătoarea Campionatului European de Fotbal 2021

A sosit în sfârșit. Chiar dacă noi, fani entuziaști ai fotbalului, alături de jucători, a trebuit să așteptăm un an întreg. Campionatul European de Fotbal începe pe 11 iunie. Pentru a face lucrurile cu atât mai interesante pentru voi, am pregătit un mic concurs de pariuri la SOS electronic.

Pregătirile pentru EC 2021, cunoscut drept "EURO 2020", sunt neconvenționale, din cauza numelui și perioadei de desfășurare cel puțin ciudate. În acest turneu joacă fotbaliști din 12 țări europene, însă de această dată stadioanele au fost supuse unor măsuri de control extreme. S-a mers atât de departe încât orașele care în timpul auditului UEFA nu au putut garanta cel puțin 30% din capacitatea stadionului de fotbal au fost excluse din lista potențialelor gazde ale campionatului.

Dacă și tu ești un fan la fel de înfocat al fotbalului precum suntem noi, deja privești toate pregătirile și meciurile și poate deja ai o echipă pe care o favorizezi în competiție.


Rezultatele concursului

Răspuns corect: Italia

Felicitări: Olivia H. (Germany), Ilona V. (Czechia), Benjamin G. (Germany), Martin Ž. (Slovakia), Jannifer W. (Germany), Francesco F. (Italy), Mario M. (Italy), László Péter Sz. (Hungary), Karoly S. (Hungary), Marco P. (Italy)

Vom încerca să contactăm pe toată lumea prin email și să trimitem premiul la adresa specificată.

1. trage - Aspiratorului robot - ROWENTA RR 7447WH
2. trage - FIFA 2021 game PS4
3. - 10. trage - minge de fotbal

(Reguli de concurs)


Dacă aveți nevoie de mai multe informații de calitate, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro . Ne-ar face mare plăcere să vă ajutăm.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.