Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport

Sunteți implicat în domeniul auto, feroviar, sau alt domeniu al transporturilor industriale ce necesită componente electronice care satisfac cerințe mai înalte de fiabilitate, siguranță operațională și durabilitate? SOS electronic este partenerul pe care vă puteți baza. Noi cooperăm cu cei mai importanți producători de componente electronice din acest domeniu.
Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 08.03.2021. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Sectorul transporturilor este reprezentat de o categorie de companii ce oferă servicii de transport al persoanelor, bunurilor, sau asigură infrastructura necesară transporturilor. Sectorul constă în mai multe industrii, incluzând transportul aerian și logistica aferentă, companiile aeriene, navale, rutiere și feroviare și infrastructura de transport.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Dacă sunteți producător de dispozitive electronice pentru sectorul transporturilor, SOS electronic poate fi unul dintre partenerii pe care vă puteți baza.

Avem contracte cu liderii domeniului de producție a componentelor electronice.

Consultați prezentarea soluțiilor și a producătorilor cu gamele lor de produse, pe care noi vi le putem furniza.

Categorii de produse și domenii de aplicare în sectorul transporturilor industriale:

Comunicații, antene – Controlul mai bun și mai sigur al transporturilor

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
În ziua de azi, comunicarea cu obiecte în mișcare folosind module wireless este esențială pentru domeniul transporturilor

Telemetrie, navigație, gestionarea flotei, gestionarea depozitelor, toate aceste aplicații necesită o conexiune wireless la vehiculul țintă.
Noi avem o soluție pentru fiecare dintre aceste aplicații.

  • Quectel - module radio de comunicare folosind tehnologii 2G, LTE or CAT.M1 și module GNSS pentru aplicații cum ar fi urmărirea, gestionarea flotelor și navigația.
  • Lantronix și Wiznet oferă module Wi-Fi
  • 2J Antennas – antene pentru toate modulele mai sus menționate

Sisteme de alimentare, baterii – Sisteme de alimentare eficiente și sigure pentru domeniul transporturilor

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Sistemele de alimentare sunt, probabil, cea mai importantă parte din orice aplicație. Sistemele de alimentare speciale, cu plajă extinsă de temperaturii de funcționare, cu certificare pentru funcționarea în medii dure, cum ar fi calea ferată, ce se conformează regulamentului EN 50155 pentru rezistență la șocuri și vibrații. 

  • Traco Power – o selecție bogată de convertoare DC/DC, care îndeplinesc cerințele exigente pentru aplicații mobile și staționare pentru aplicații feroviare.

Încărcătoare pentru vehicule electrice

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
E-mobilitatea este parte integrantă din mișcarea către mobilitatea ecologică. Cu oferta noastră variată de produse și soluții, suntem un partener de încredere pentru producătorii de automobile și infrastructuri de încărcare.

  • Phoenix Contact componente pentru încărcătoare destinate vehiculelor electrice, furnizate individual sau în seturi.


Conectoare, cabluri și interconexiuni

Fie că discutăm despre transportul de persoane sau bunuri cu ajutorul căilor ferate, avioanelor, mijloacelor maritime sau auto, conexiunile de încredere sunt esențiale. Noi vindem conectori ce sunt ideali pentru aplicații din domeniul transporturilor, inclusiv sisteme de semnalizare, de achiziție și transmitere a datelor, sisteme de securitate și control sau de monitorizare a performanțelor. Conectorii sunt proiectați pentru fiabilitate ridicată.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport

  • Wago - conectori și blocuri terminale, precum și sisteme complete, atât pentru trenuri cât și pentru gări.
  • Belden - componente pentru rețele și sisteme industriale pentru producătorii de autovehicule.
  • TE Connectivity - oferă o gamă de conectori atât de variată încât cel mai probabil va satisface toate cerințele segmentului.

Sirene, difuzoare

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Sirenele sunt folosite deseori ca un element de avertizare, instalate pe spatele unei mașini, al unui camion, tractor sau orice alt vehicul ce se poate mișca cu spatele în orice moment. Sirenele mici sunt o componentă ideală pentru crearea unui semnal de avertizare acustic pentru uz intern într-o cabină. Difuzoarele pot transfera discursurile, muzica sau orice alt tip de conținut acustic în locațiile dorite. 

Toate aceste componente trebuie să fie specific proiectate pentru condiții dure de lucru și o plajă mare a temperaturii de funcționare.

  • Visaton - difuzoarele pe care le puteți găsi în gări și trenuri.
  • Sonitron - sonerii, alarme si sirene, chiar și la standarde militare.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Display-uri și sisteme optoelectronice

Panoul de afișare este o componentă obișnuită pentru panourile de control, precum și pentru panourile informative, automatele de bilete, și multe altele. Fiabilitatea crescută, lizibilitatea excelentă și, în funcție de aplicație – rezistența la vibrații sunt cerințe deseori necesare.

LED-urile, ca și componentă obișnuită pentru indicatoare, dar mai nou și în scopuri de iluminat și iluminat de fundal, au fost folosite în domeniul transporturilor de câteva decenii.

  • Electronic Assemblype lângă multe alte lucruri, oferă și display-uri OLED cu o plajă mare de temperatură, și chiar și versiuni perfecte pentru medii dure.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Unelte și spray-uri

Fie că sunteți în căutarea uneltei adecvate pentru dezvoltarea și producția dumneavoastră, fie a unui agent chimic pentru producție și întreținere în orice sector industrial, noi vă putem ajuta. Spray-urile de producție de cea mai înaltă calitate pot crește masiv fiabilitatea dispozitivelor dumneavoastră.

  • CRC Industries - soluții de curățare, lubrifianți, produse anticorozive, adezivi, produse pentru sudură, aditivi, vopsele, produse de turnare și alte produse speciale.

Comutatoare, relee – O ofertă excelentă de relee și comutatoare basculante / cu buton

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Releele pentru industria auto și cele pentru aplicațiile feroviare fac obiectul unor standarde mai stricte, cum ar fi necesitatea unor plaje operaționale mai largi, rezistență mai ridicată la șocuri și vibrații, funcționarea la temperaturi și umidități mai mari și, mai presus de toate, rezistențe mai mari la incendii. Cerințe similare se aplică și comutatoarelor. 

  • Fujitsu oferă relee electromecanice standard de înaltă calitate pentru PCB-uri și, în ultimii ani, relee pentru vehicule electrice și vehicule hibride plug-in.
  • TE Connectivitype lângă releele PCB auto oferă și relee plug-in și contactoare auto. Acestea asigură funcțiile de comutare critice la mașini, camioane, autobuze, vehicule comerciale, de construcții și off-road.
  • Finder oferă relee ce se conformează standardelor EN 45545-2 + A1: 2016 (protecție împotriva incendiilor și fumului), EN 61373 (rezistență la șocuri și vibrații, categoria 1, clasa B), EN 50155 (rezistență la temperatură și umiditate, clasa TX) – relee pentru aplicații feroviare.
  • Marquardt oferă comutatoare basculante pentru vehicule off-road.
  • Schurter oferă dispozitive pentru protecția circuitelor pentru piața auto.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Sisteme integrate

Sistemele integrate pentru vehicule terestre trebuie să treacă de procesul de certificare E-mark, iar sistemele destinate căilor ferate trebuie supuse unor teste și mai dure. Puteți proiecta un astfel de sistem folosind calculatoarele noastre pe modul, calculatoare cu o singură placă, plăci de bază industriale, SSD-uri și module RAM.

  • AAEON, Technexion și LEX System oferă SBC-uri, PanelPC-uri și BoxPC-uri pentru diferite aplicații din sectorul transporturilor.
  • Apacer - componente de memorie industriale pentru calculatoarele menționate mai sus.

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
Senzori

Senzorii noștri de umiditate relativă, temperatură, CO2, particule și flux de aer permit sistemului de control HVAC să creeze condiții mai confortabile pentru pasageri sau să mențină condițiile optime pentru transportul de mărfuri.

  • Sensirion - producători de senzori de mediu specifici pentru industria auto, de exemplu pentru umiditate relativă, temperatură, concentrații de gaze și concentrații de particule.

HVAC

Noi putem 

Componente electronice pentru soluțiile dumneavoastră de transport
furniza ventilatoarele pentru industria auto și industria feroviară. Acestea îndeplinesc toate cerințele de siguranță relevante și dețin proprietățile de produs relevante necesare.

  • EBM-PAPST oferă ventilatoare de înaltă calitate, atât pentru aplicații auto cât și feroviare.


Lucrați într-o industrie ce are legătură cu producția oricărui tip de vehicul sau cu infrastructura producătorilor de vehicule? Produsul dumneavoastră se mișcă? Prin sală, prin lume, pe șine, asfalt sau alte suprafețe? Pasagerii sau transportatorii vă aud sau vă văd produsul? Folosiți sau aveți nevoie de componente electronice care să reziste mai mult timp decât cele obișnuite?
Atunci ați ajuns unde trebuie. Trimiteți-ne necesarul dumneavoastră de componente electronice, iar noi vom găsi soluția adecvată pentru dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații cu privire la produsele și soluțiile aferente domeniului transportului, sau aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Categorii de produse conexe

Vă exprimați acordul privind stocarea cookie-urilor?
Bun venit pe website-ul SOS electronic. Înainte de a pătrunde în lumea noastră online, am dori să vă cerem permisiunea de a ne stoca cookie-urile în browser-ul dumneavoastră. Consimțământul dumneavoastră ne v-a permite să asigurăm funcționarea fără eroare a website-ului, să măsurăm performanța acestuia și să monitorizăm informații statistice suplimentare. Mai mult decât atât, ne va permite să vă oferim produsele și serviciile noastre, într-o manieră cu adevărat personalizată. De asemenea, furnizăm cookie-uri către terțe părți. Dar stați fără grijă, sunteți în siguranță cu noi.
Funcționarea corectă a site-ului web
Controlul tehnic mai stabil
O ofertă mai bună de marketing

Mai multe informații privind cookie-urile
Mai multe informații privind procesarea datelor cu caracter personal

Necesare Doar cele selectate Acceptă toate cookie-urile