Detaliile facturii

In Detaliile facturii veți găsi informații detaliate cu privire la fiecare articol în parte – denumire, cantitate şi preț.
Mai mult, puteți exporta lista în format CSV şi să o utilizați în sistemul dumneavoastră informatic.

Secțiunea "Detalii Factură" oferă informații detaliate cu privire la produsele individuale - nume, număr de repere și preț.

În plus, există câteva funcții practice pentru lucrul cu produsele, de exemplu un link rapid către funcția "Solicitare Certificat de Origine", sau un buton pentru exportarea produselor într-un fișier CSV, ce poate fi mai apoi importat în sistemul dumneavoastră informatic.

Dar haideți să le luăm pas cu pas. Așa arată pagina cu detaliile facturii în sine:

Detaliile facturii

Iar aici este un rezumat al tuturor informațiilor pe care le puteți găsi aici:

  • Antet factură – include numărul facturii, data emiterii și data scadentă, metoda de plată, valoarea facturată și moneda în care s-a emis factura.
  • Produsele facturate – conțin numărul de comandă al produselor, numele acestora, descrierea și producătorul, precum și numărul de bucăți și prețul.

Un link rapid pe produs

Pentru a vă ajuta să economisiți câteva minute, vă oferim opțiunea de a apăsa direct pe elementul din factură, pentru a ajunge la următoarele link-uri:

  • Returnare produse și rambursare
  • Solicită un „Certificat de Origine“

Exportare ca fișier CSV

Această soluție este dedicată facturilor lungi. Puteți pur și simplu importa fișierul CSV generat în sistemul dumneavoastră informatic. Nu va mai trebui să introduceți produsele și prețurile manual. Puteți, de exemplu, deschide un fișier CSV în Excel, iar apoi să îl adaptați nevoilor dumneavoastră.

Fișierul conține doar produsele din factură. O linie reprezintă un produs, și conține numărul de comandă, numele, numărul de bucăți, prețul pe bucată și prețul pe produs.

Comandați din nou un produs din factură

Dacă doriți să comandați din nou aceleași produse, puteți face acest lucru direct din secțiunea "Detalii Factură". Alegeți un produs, schimbați numărul de bucăți, dacă este necesar, iar apoi adăugați produsul în "Coșul de cumpărături".

Mutați în produse favorite

În cazul în care comandați des aceleași produse, sau un set de componente pentru fabricarea produsului dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea funcției "Produse Favorite". Puteți adăuga produse în lista "Produse Favorite" simplu și rapid din secțiunea "Detalii Factură". Selectați produsele pe care doriți să le adăugați, modificați numărul de bucăți și mutați produsele apăsând pe un singur buton.

Considerăm că aceste noi informații sunt utile; vor face navigarea în magazinul nostru electronic mai simplă.

Ne-ar face plăcere să vă răspundem la comentarii și sugestii la webmaster@soselectronic.com.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii