de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Doriți să fiți informați cu privire la disponibilitatea componentelor? Utilizați watchdog.

eShop

Cum funcționeazǎ? Principiul este simplu și bine cunoscut. Marcați produsul pe care doriți să-l urmăriți. Selectați numărul de bucăți care vǎ interesează și adresa de e-mail la care doriți să vǎ fie trimisă notificarea. De ȋndată ce depozitul nostru primește produsul care vă interesează, vă vom trimite un e-mail de notificare.

În cazul în care avem mai puține piese decât ați dorit, veți primi un e-mail în timp ce watchdog-ul este încă setat. De ȋndată ce depozitul nostru primește mai multe piese decât doriți, veți primi un e-mail de notificare și watchdog-ul se oprește automat.

Gestionare watchdog-uri
Serviciul este disponibil pentru orice persoanǎ care și-a creat cont în e-shop-ul nostru. Puteți gestiona watchdog în contul dvs., în secțiunea Sortiment. Puteți vedea care sunt produsele ce le vizionați, sau, eventual, ȋnchide watchdog. Numărul de produse vizionate nu este limitat.

Urmǎrirea produselor nelivrate
O caracteristică interesantă este cu siguranță posibilitatea de a stabili un watchdog pe produsele pe care deja le-ați comandat la noi și care încă nu au fost primite ȋn depozitul nostru. În acest fel veți fi imediat informat în cazul în care așteptați cu nerăbdare un produs. Doar faceți clic pe pictograma albastră din dreapta a watchdog.


Doriți să fiți informați cu privire la disponibilitatea componentelor? Utilizați watchdog.

Credem că aceste informații vor face lucrul dumneavoastră pe website-ul nostru puțin mai ușor. Ne-ar face plăcere să ne trimiteți comentariile și sugestiile dumneavoastră la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii