Economisiți timp – comandați direct din ofertă în magazinul online

Acum puteți plasa o comandă direct din oferta de preț furnizată. Selectați produsele din ofertă de care sunteți interesat, și tot ce vă rămâne de făcut pentru a plasa comanda sunt câteva click-uri.

Imediat ce vă trimitem o ofertă prin email, aceasta va apărea și în contul dumneavoastră în magazinul online. Acolo puteți vedea toate ofertele de preț, chiar și pe cele pe care le-ați solicitat prin telefon sau email. Noi vă vom informa de ofertele actuale de preț, imediat ce vă autentificați în magazinul online, cu posibilitatea afișării directe a detaliilor ofertei.

Oferta include următoarele informații privind produsul:

  • Prețul oferit 
  • Cantitatea pentru care se aplică oferta 
  • Data de livrare 
  • Comentarii de la producător

Pe lângă acestea, veți vedea și alte informații, precum metoda de livrare, metoda de plată, adresa de livrare, persoana care a creat oferta, precum și persoana care a solicitat-o. Oferta este valabilă timp de 7 zile, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Opțiunea de comandă imediată

Dacă sunteți interesat de ofertă, puteți comanda produsele imediat. Există o casetă de bifat în dreptul fiecărui produs. Acest lucru înseamnă că nu sunteți obligat să comandați toate produsele; puteți comanda și numai un singur produs din toată oferta. Continuați cu recapitularea comenzii (seamănă cu clasicul coș de cumpărături electronic), unde vă vor fi afișate acele produse de care erați interesat. Tot ce vă rămâne de făcut este să confirmați comanda.


Economisiți timp – comandați direct din ofertă în magazinul online


Profitați de beneficiile suplimentare

Exportarea ofertei de preț în XLS
Dacă trebuie să procesați mai întâi oferta de preț, și nu vreți să copiați și să lipiți fiecare element în parte, folosiți opțiunea exportării ofertei în format XLS. Astfel, o puteți introduce cu ușurință în sistemul dumneavoastră informatic.

Archiva ofertelor
Arhiva ofertelor conține toate ofertele mai vechi de 7 zile. Puteți să căutați ofertele create în ultimii 2 ani.


Procesarea mai rapidă a comenzii dumneavoastră
În cazul în care comandați produse din oferta de preț prin web, solicitarea dumneavoastră intră în sistemul nostru în maxim 1 minut, astfel încât departamentul nostru de achiziții poate plasa imediat comanda pentru produsele respective. Acest lucru reduce timpii morți care ar fi putut interveni în cazul în care email-ul dumneavoastră ar fi fost citit mai târziu.

Puncte de loialitate

Aceste comenzi sunt, de asemenea, în programul nostru PREMIUM de loialitate.
Dat fiind faptul că, de multe ori, aceste oferte de preț vin împreună cu prețuri speciale, mai mici, numărul de puncte de loialitate oferit va fi și el mai mic – la jumătate. Cu toate acestea, rămâne un beneficiu interesant, dat fiind faptul că ofertele tind să aibă o valoare financiară mai mare, oferind astfel mai multe puncte. Sunteți liber să le folosiți cum doriți.

Considerăm că această informație vă va face lucrul pe website-ul nostru puțin mai plăcut. Suntem fericiți să răspundem comentariilor și sugestiilor dumneavoastră la webmaster@soselectronic.com

Rezumatul beneficiilor comandării prin intermediul magazinului online

  • Procesarea mai rapidă a comenzilor
  • Eliminarea riscului de greșeli de scriere ce pot rezulta din eroarea umană
  • Creditare cu puncte de loialitate PREMIUM

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii