Evertiq Expo Varșovia 2021 în imagini

După o pauză destul de lungă, am avut din nou ocazia să participăm la conferința Evertiq Expo din Varșovia. Este una dintre puținele expoziții deschise publicului profesionist în acest an.

Evertiq Expo Varșovia 2021 în imagini
Ne-a lipsit foarte mult atmosfera expozițiilor, și s-ar părea că nu suntem singurii. Peste 1,100 de vizitatori au venit la Stadionul PGE Narodowy din Varșovia Joi, 28 octombrie 2021, și numărul expozanților a crescut deosebit de mult, la 496 de companii.

"Cred că și noi, la fel ca și vizitatorii, ne-am bucurat că expoziția Evertiq a putut avea loc. Conversațiile, aglomerația și atmosfera expozițiilor sunt foarte dificil de recreat în mediul online. Am avut oaspeți care au înconjurat standul de prezentare al companiei noastre pe tot parcursul zilei. Am purtat discuții foarte plăcute despre afaceri și electronice. Componentele electronice, modul de livrare, concurența și furnizorii internaționali sunt subiectele noastre favorite de discuție," spune Jaroslaw Sanecki, reprezentantul de vânzări SOS electronic.

Pentru toți vizitatorii acestui eveniment am pregătit noi informații din domeniul calculatoarelor industriale, al optoelectronicii și al senzorilor.. Dintre cele mai noi produse ale noastre am prezentat, de exemplu, un laptop AAEON, cu ajutorul cărora se pot încerca și testa senzorii de la Sensirion, sau o carcasă special modificată cu display-uri demo de la Electronic Assembly.

Evertiq Expo Varșovia 2021 în imagini

Mulțumiri tuturor celor dintre dumneavoastră cu care am avut ocazia să discutăm și să facem schimb de experiențe.

Suntem dornici să vă revedem anul viitor la Evertiq Expo.


Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.