Filtrarea mai rapidă a parametrilor web

Dacă ne-ați vizitat website-ul și ați ales dintr-un număr mare de produse, cu siguranță ați folosit funcția de filtrare, în funcție de diferiți parametri. Acum haideți să încercăm ceva nou, și să introducem valoarea de căutare direct în browserul full-search din coloana parametrului dat. Veți găsi produsele chiar mai ușor și mai rapid.

Căutarea prin intermediul funcției full-search este de mare ajutor atunci când parametrul dat are multe valori diferite și ar dura foarte mult să derulați prin întreaga listă sau să apăsați pe valorile necesare.

Așadar, dacă parametrul are valori numerice (de exemplu tensiune, curent, etc.), puteți alege un interval de la-până la. Aflați mai multe din acest articol.

În cazul în care valorile sunt sub formă de text și sunt multe, folosiți metoda de căutare full-search. În acest caz, magazinul electronic scanează toate valorile și le selectează doar pe cele care conțin textul introdus. Numărul total de rezultate este, așadar mai mic, iar filtrarea este mai clară.

Încercați această funcție, de exemplu, pe pagina cu module Ethernet.

Încercați să găsiți toate produsele care au o interfață serială. Trebuie doar să intrdouceți cuvântul "serial" în caseta adecvată, sub parametrul Interface, și vor rămâne doar 6 dintre cele aproximativ 50 de valori inițiale.

Apăsați tasta ENTER pentru a filtra și afișa doar acele produse care corespund valorii de parametru dorite.


Filtrarea mai rapidă a parametrilor web

Pe lângă această metodă de filtrare, puteți folosi și metode alternative, cunoscute din Windows, pentru a alege intervalul dorit:

  • Țineți apăsată tasta CTRL de pe tastatură și apăsați pe valorile dorite pentru a selecta mai multe valori mai repede – fără reîncărcarea filtrelor.
  • Țineți apăsată tasta SHIFT de pe tastatură pentru a sublinia o plajă continuă de valori.

Noi considerăm că această îmbunătățire vă va face munca mai plăcută și că veți găsi produsele selectate chiar mai ușor și mai repede.

Ne-ar face plăcere să răspundem comentariilor și sugestiilor dumneavoastră la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.