Gruparea oricăror produse

Folosiți funcția "Comparator" sau "Favorite" pentru a crea repede și simplu orice listă de produse. Distribuiți-o colegilor sau salvați-o pentru lucrări viitoare.

Cum creați o astfel de listă? Noi avem două soluții.

1. În cazul în care doriți să creați rapid o listă pe care să o folosiți o singură dată, ideal ar fi să folosiți "Comparatorul":

  • Apăsați pe iconița cântar albastră din dreapta numelui produsului și adăugați produsele individuale unul câte unul în "Comparaţie Produse". 
  • Vizualizați pagina comparatorului și verificați-vă lista.
  • Apăsați pe butonul "Generați pagină cu aceste produse" amplasat deasupra listei de produse, din dreapta, și puteți folosi URL-ul afișat.

Lista dumneavoastră este gata pentru a fi partajată.

Gruparea oricăror produse

2. Dacă folosiți aceste liste în mod regulat, folosiți funcția "Favorite".

Dacă doriți să aflați prețul, starea stocurilor sau să comandați aceleași grupuri de produse în mod repetat, vă recomandăm această soluție. Cu funcția "Favorite" puteți nu doar să vă creați propriile liste, dar și să le salvați și să lucrați cu ele conform nevoilor. Aflați mai multe din acest tutorial despre folosirea funcției "Favorite".Vă place website-ul magazinului nostru online? Spuneți-ne și nouă. Ne-ar face plăcere să răspundem comentariilor și sugestiilor dumneavoastră la webmaster@soselectronic.com.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.