Înregistrări pentru Expoziția Digitală Embedded World 2021

Anul acesta, expoziția anuală Embedded World se va organiza în format digital, între 1 și 5 martie.

Anul trecut expoziția s-a confruntat cu circumstanțe neașteptate. Situația cauzată de coronavirus se agrava treptat, iar organizatorii au avut prea puțin timp la îndemână pentru a transpune expoziția în format digital. Aceasta s-a organizat în condiții stricte de igienă, și a fost probabil una dintre ultimele mari expoziții ce au putut fi vizitate în persoană.

Anul acesta se organizează în format digital, între 1-5 martie 2021. Mulți dintre binecunoscuții noștri parteneri vor fi reprezentați în cadrul acesteia. Voi, clienții noștri, aveți acum oportunitatea de a participa la expoziție gratuit. Profitați de oportunitate și înregistrați-vă!

Invitația din partea partenerului nostru pentru dezvoltarea și producția de display-uri cu tehnologii inteligente integrate, Electronic Assembly, vine și cu câteva bonusuri speciale. În timpul EW 2021, producătorul va oferi un preț special de expoziție pentru cele mai noi produse ale sale "Demo-Kit cu uniTFT028-ATC" și "Clima-Board".

Codul numeric de înregistrare de la Electronic Assembly este ew21456801_2


Referințe privind aplicarea acestuia


Partenerul nostru pentru module de memorie și soluții SSD industriale - Apacer organizează întâlniri virtuale în cadrul expoziției, pentru a discuta subiecte privind trendurile de piață și dezvoltarea tehnologică. Aceștia se vor concentra pe inovații de produs, caracteristici și tehnologii cu valoare adăugată. Înregistrându-vă folosind numărul de înregistrare oferit de ei, veți avea, de asemenea, acces la întâlnirile organizate de către aceștia. Obțineți mai multe informații de pe pagina lor web:

Instrucțiuni pentru înregistrare


Înregistrări pentru Expoziția Digitală Embedded World 2021
Suntem nerăbdători să vă întâlnim, împreună cu partenerii noștri.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii