V-am pregătit o conferință online, prin care ne propunem să vă prezentăm un val de noi tehnologii și să vă deschidem calea către lumea celor mai recente informații tehnice.

Vă invităm la conferința online Debatech. De data aceasta, va fi excepțională.

"Conferința a avut mare succes în anii anteriori, concentrându-se în special pe ascultătorul local, limbă și regiune. Datorită interesului mare și a sutelor de participanți, ne-am dat seama că există o mare dorință de a afla informații din domeniul electronicii, în toată lumea. De aceea, vom face conferința Debatech accesibilă tuturor. Deși vor exista materiale individuale în limba locală, vom pregăti subtitrări pentru toate videoclipurile, pentru a face conținutul și mai accesibil. Pauzele publicitare vor fi, de asemenea, ceva nou. Aceste pauze vor fi folosite pentru a introduce diferite branduri din lumea tehnologiei. Cred că spectatorul are cu adevărat motive de a fi entuziasmat”, spune Denisa Majláthová, specialist în marketing la SOS electronic. 



Fii oaspetele nostru marți, 11 octombrie și urmărește prezentări pe teme profesionale axate pe senzori și metode software pentru reducerea temperaturii de vârf a cipurilor moderne multi-core sau pe infrastructuri de încărcare a vehiculelor electrice. Lucrezi mai degrabă cu tehnologii wireless? Rezervă-ți timp pentru prezentări despre modulele NB-IOT și LTE-M sau de comunicare. 

Invitații noștri sunt:

  • Heliodor Macko, CEO al SEAK, Slovacia
  • Michal Sojka, Universitatea Tehnică Cehă din Praga, Republica Cehă
  • Péter Bátorfi, CEO al Intelliport, Ungaria
  • Igor Ginzburg și Mark Schoppel, Traco Power Group, Elveția
  • Owen Wei și Daniele Cleri, AAEON Technology (Europe) B.V., Olanda
  • Peter Feciľak, CEELAB, Universitatea Tehnică, Slovacia
  • Rubino Antonio și Gysel Marco, Sensirion, Elveția
  • Bystrík Míček, studioul de design WERKEMOTION, Slovacia

Lasă-te atras în lumea tehnologiei la Conferința Debatech

Vrei să vorbești în cadrul unei conferințe, să devii partener sau să-ți vezi anunțul în timpul unei pauze?

Contactează-ne la marketing@soselectronic.com sau completați formularul următor.