de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Marcati-vă produsele cu eticheta dumneavoastră

eShop

Dacă sunteți obișnuit cu marcarea personalizată a componentelor, nu mai sunteți nevoit să memorați marcajele vânzătorilor. Știați că puteți folosi această funcție și în magazinul nostru online?

O parte din magazinul nostru online este funcția "Produse cu eticheta mea".

Vă puteți atăuga eticheta, nota sau codul din sistemul dumneavoastră pentru fiecare element.

Ca și consecință, etichetele dumneavoastră sunt evidențiate cu roșu și se află chiar lângă numele produsului nostru, fiind vizibile în întreg magazinul online.

Bineînțeles, le puteți folosi și în motorul de căutare principal al magazinului online, iar ele vor fi evidențiate cu roșu în fereastra cu rezultatele căutării.

Marcati-vă produsele cu eticheta dumneavoastră

Toate etichetele dumneavoastră într-un singur loc

Pentru a vedea lista tuturor bunurilor pentru care eticheta dumneavoastră este folosită, vă rugăm să vizitați secțiunea “Produse cu eticheta mea“. Este disponibilă în secțiunea "Produse" a contului dumneavoastră. Aici nu numai că vă puteți vizualiza produsele cu eticheta dumneavoastră, dar puteți, de asemenea edita sau șterge aceste etichete.

Încă o informație foarte importantă. Etichetele dumneavoastră vor apărea și pe facturile dumneavoastră, și chiar pe eticheta fiecărui produs ce vă este livrat.

Vă rugăm să rețineți că funcția etichetelor personalizate este disponibilă numai după autentificarea în magazinul nostru online. În cazul în care nu vă știți datele de autentificare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Noi credem că aceste informații se vor dovedi utile pentru dumneavoastră. Ne-ar face plăcere să vă răspundem la opinii și sugestii la webmaster@soselectronic.com

Avantajele etichetelor personalizate:

  • Căutare mai facilă a produselor, folosind numele uzual
  • Etichetele dumneavoastră sunt prezente pe facturi și pe etichetele produselor
  • Identificare mai facilă a bunurilor achiziționate

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii