Întâlniri de afaceri la SOS electronic în vremea coronavirusului

Situațiile de urgență necesită soluții neconvenționale. Criza de coronavirus ne împiedică să călătorim către dumneavoastră, clienții noștri, însă nu ne împiedică să ne desfășurăm activitatea și să facem afaceri.

Depozitul nostru funcționează în continuare. Comenzile dumneavoastră online (e-mail sau e-shop) sunt în continuare procesate și expediate în mod regulat. Acordăm prioritate clienților noștri care asigură bunuri și servicii pentru sistemele de sănătate, și facem tot posibilul să le acordăm o grijă deosebită în timpul acestor săptămâni complicate.

Deși majoritatea dintre noi lucrăm de acasă, mulțumită Internetului, aplicațiilor, soluțiilor software sau telefonului, păstrăm legătura cu dumneavoastră. Mulțumită clienților noștri, încă avem suficient de lucru, și putem să ne gestionăm activitatea folosind tehnologia digitală. Noi folosim sistemul nostru cloud, software-uri pentru telefoane, hangouts, webinarii, și platforme de întâlnire, precum și alte aplicații.

Atât întâlnirile regulate la nivel de companie, cu peste 60 de participanți, cât și întâlnirile managementului sunt desfășurate folosind soluții tehnologice.


Dumneavoastră, clienții noștri, ne confirmați, de asemenea, că această cale aleasă de noi este bună. Auzim destul de des: „Nici măcar nu am observat că lucrați de acasă!“ Mulțumită digitalizării și software-urilor pentru telefoane, am reușit să redirecționăm toate liniile telefonice către angajații noștri, direct la ei acasă. Aproximativ 50 de linii telefonice pe săptămână.

Deși am renunțat la consultările în sala noastră de ședințe favorită, precum și vizitele la companiile dumneavoastră, nu ne-am oprit. La SOS electronic lucrăm și ajutăm în continuare.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii