PCN – Notificări privind modificarea produselor

eShop

Imediat ce producătorul ne informează cu privire la modificarea sau încetarea producției unei componente folosite de dumneavoastră, cu siguranță veți fi și dumneavoastră informat. Știți care sunt cele 5 notificări curente?

Noi publicăm toate informațiile oferite de producător cu privire la modificarea parametrilor unui produs, încetarea producției, indisponibilitatea produsului sau chiar excluderea produselor din oferta noastră, chiar dacă respectivele produse continuă a fi produse, pe două căi.

Nu numai pe website-ul nostru, de-a dreapta produselor, ci vă vom și notifica prin email cu privire la o astfel de schimbare.

Informațiile de pe website-ul nostru

Pe pagina cu detalii despre produs, există o secțiune numită "Informații privind modificarea produsului". Aici puteți găsi informații privind toate modificările aduse produsului, aranjate în ordine cronologică.

Pentru a înțelege mai bine, de exemplu, pe acest produs cu informația PCN. pe acest produs cu informația PCN.

Puteți găsi următoarele 5 notificări pe website-ul nostru:

1. PCN – Notificare privind modificarea produsului
Producătorul a anunțat o modificare a produsului, începând cu data publicată. În general se oferă o descriere a schimbărilor într-un document PDF atașat.

2. NRND – Nu se recomandă pentru design nou
Componenta respectivă nu este recomandată pentru noi proiecte începând de la data prevăzută.

3. EOL – Încetarea producției
Producătorul are în plan să înceteze producția componentei. Acesta nu va mai accepta noi comenzi de la data prevăzută. Componenta va mai fi disponibilă până la epuizarea stocului.

4. PRODUS SCOS DIN PRODUCȚIE
Respectiva componentă nu mai este fabricată de la data prevăzută și va mai fi disponibilă doar până la epuizarea stocului.

5. PRODUS SCOS DIN OFERTĂ
Am înlăturat produsul respectiv din oferta noastră începând cu data prevăzută, acesta fiind disponibil doar până la epuizarea stocului.

Email-uri de notificare

În cazul în care în ultimii doi ani ați achiziționat un produs care este afectat de o astfel de schimbare, noi vă vom trimite un email de notificare.

Email-ul va conține informații cu privire la produs și tipul de schimbare intervenită. Acesta include și un link către pagina cu detalii a produsului, unde, în general, este disponibil un document PDF cu informații detaliate, direct de la producător.

Noi trimitem un email de notificare în ziua în care înregistrăm informațiile de la furnizorul nostru sau de la producătorul produsului.

Dacă sunteți interesat de acest subiect, sau aveți orice comentarii sau sugestii, ne-ar face plăcere să vă răspundem la webmaster@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Totul despre marca

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii