de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Preventiv... Modulul pentru cereri de despăgubire din magazinul nostru online

eShop

Deși ne numărăm printre distribuitorii cu cea mai mică rată de eroare din piață, dorim să facem procesul de transmitere a eventualelor plângeri cât mai simplu posibil, pentru dumneavoastră. Iar de-acum încolo puteți monitoriza statutul cererii dumneavoastră online.

Ne pasă foarte mult de calitate
Alegem numai producători dovediți, astfel încât să putem garanta calitatea. Produsele sunt livrate în ambalaje adecvate, astfel încât calitatea lor să nu fie afectată din cauza transportului. O verificare finală ne plasează printre distribuitorii cu cea mai mică rată de eroare la ambalare.

Cu toate acestea...
Știți și dumneavoastră... În timpul activității mai intervin și greșeli. Noi încercăm să minimalizăm apariția acestora și să învățăm din toate aceste situații, luând, în același timp, măsuri coercitive. Cu toate astea, există și posibilitatea ca produsele să nu funcționeze, să ajungă la dumneavoastră deteriorate sau să nu primiți produsul pe care l-ați comandat. În acest caz, vă rugăm să folosiți modulul nostru online, astfel încât trimiterea și rezolvarea cererilor de despăgubire să fie mult mai rapide și facile.

Procesul de depunere a unei cereri

După autentificarea în magazinul nostru online, selectați secțiunea "RMA" din meniul dumneavoastră de utilizator și apăsați butonul "Reclamație nouă". După completarea și trimiterea formularului, veți primi un email cu numărul RMA atribuit și instrucțiuni privind pașii următori.

Ce se va întâmpla în continuare?

Noi vom primi bunurile în cauză, le vom examina și vom decide ce este de făcut în continuare. În cazul unei probleme mai serioase, vom trimite bunurile direct la producător. În orice caz, dumneavoastră veți fi notificat prin email ori de câte ori statutul cererii dumneavoastră se schimbă.

Rezumat – de ce să folosiți magazinul online pentru a trimite o nouă cerere de despăgubire

  • Trebuie să știți doar numele sau numărul de comandă al bunurilor în cauză
  • Sistemul va găsi automat facturile dumneavoastră ce conțin aceste bunuri
  • După trimiterea formularului, veți primi informații cu privire la modul în care trebuie să ne trimiteți bunurile în cauză
  • Puteți verifica online starea cererii dumneavoastră
  • Veți fi notificat prin email atunci când statutul cererii dumneavoastră se schimbă


Noi credem că nu veți fi niciodată nevoit să folosiți acest modul :) Vă răspundem bucuroși la toate comentariile și sugestiile pe care ni le trimiteți la webmaster@soselectronic.com

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii