de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Recapitularea anului 2019

Lumea își vede viitorul în tehnologii. Noi vrem să facem parte din acest viitor. La SOS electronic, noi pariem pe informații, tehnologie și înțelegerea și cunoștințele noastre în raport cu aceste subiecte. Muncim din greu pentru a ne asigura că toată lumea din jurul nostru, clienții noștri, dar și generațiile mai tinere, au suficiente informații. Fiecare pas contează, iar în 2019 am mai făcut câțiva.

  • Am susținut mai multe licee, echipe și organizații de studenți, tabere de vară, unde am dezvoltat cunoștințele în domeniul electricității.
  • Am organizat webinarii cu privire la tehnologia LPWA, transfer de date LTE, dispozitive integrate și aplicații QT în distribuție Linux, inteligență artificială și machine vision cu produse AAOEN.
  • În cooperare cu Microsoft, am organizat un workshop IoT folosind kit-uri de dezvoltare MS AzureCloud și AAEON.
  • Împreună cu producătorul global de module wireless GPS, Quectel, am organizat un workshop în două țări și ne-am concentrat pe rețeaua LTE Cat M1.
  • Pentru a fi mai aproape de dumneavoastră, am participat, în calitate de expozant, la Embedded World 2019 în Munchen și la Evertiq Expo în Cracovia și Varșovia.
  • De-a lungul anului, ne-am analizat atent depozitul și am ales câteva dispozitive, instrumente de măsurare, osciloscoape și alte elemente care credem că ar ușura funcționarea oricărei facilități. Am vizitat 9 clienți în 2 țări, de-a lungul a două săptămâni. Am discutat cu câteva sute de persoane cu privire la activitățile lor de zi cu zi, sarcinile lor de lucru, și am sugerat schimbări, atât mici cât și mari, pentru a le facilita sau accelera activitățile obișnuite.

Componentele din depozitul nostru pot fi găsite oriunde. De la mine de cărbuni la sateliți spațiali. De asemenea, îndeplinim criteriile și cerințele exigente ale furnizorilor de servicii medicale. Am furnizat senzori de calitate a aerului, module GPS pentru monitorizarea traficului, logistică de producție. Am ajuns în toate aceste locuri datorită dumneavoastră, clienții noștri.

A avea parteneri cu mintea deschisă și satisfăcuți în întreaga lume este visul oricărui furnizor. Noi îi avem, sunteți dumneavoastră.


Vă mulțumim pentru colaborarea din 2019 și așteptăm cu nerăbdare următoarele luni de succes din 2020.Materiale video

We are reinventing the way of electronic components distribution. As a multinational distribution company, we supply our electrical components everywhere.

Materiale video

Thank you for your lasting trust and we wish you full bags of christmas presents.
May the 2020 be built around pleasant surprises and building valuable relationships with the people you care about, just as we do.

Your SOS electronic team

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii