obr2783_p4aadc99901a4.jpg


Ne-am bucurat de versiunea hibridă a conferinței Radioelektronika alături de entuziaști în domeniul tehnologiei și științei.

"Îmi plac astfel de întâlniri, deoarece am oportunitatea să aflu opiniile multor ingineri electricieni. Avem subiecte de discuție comune, iar schimburile de opinii privind dezvoltarea tehnologiilor iau direcții neconvenționale datorită perspectivelor diferite," explică Ladislav Horvát, reprezentant de vânzări la SOS electronic.

Conferința a avut loc la locația TECHNICOM în Slovacia. De câțiva ani deja, conferința este organizată de Asociația Societăților Științifice și Tehnologice din Slovacia - Societatea Slovacă pentru Inginerie Electrică, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Kosice.

Acolo au existat spații dedicate, disponibile pentru interviuri și discuții. Bineînțeles, a existat și o expoziție a celor mai noi produse electronice, la care SOS electronic a luat, de asemenea, parte. Noi ne-am prezentat cele mai interesante produse din domeniul optoelectronicii, uneltelor și componentelor electromecanice de la furnizori globali sau cheie din domeniul electronicii.

Organizatorii celei de a 32 a ediții a conferinței internaționale Radioelektronika s-au concentrat pe subiectul dezvoltării în domeniul tehnologiei și electronicii. Ei au creat o oportunitate unică de întâlnire pentru diferite grupuri, precum instituții de cercetare, companii industriale și instituții educaționale. 

În cadrul conferinței au fost susținute mai multe prelegeri, de exemplu una susținută de Profesorul Patrick Bours de la Universitatea NTNU din Norvegia, sau o alta susținută de Luca de Vita, de la Università degli Studi del Sannio din Italia. Foarte interesantă a fost și prelegerea susținută de Miloš Černák, inginer șef al companiei elvețiene Logitech, despre tehnologia învățării automate pentru electronice de larg consum. 

Dacă sunteți interesat de lumea ingineriei electrice, consultați articolele noastre profesionale pe blogul SOS electronic sau urmăriți-ne pe rețelele de socializare Twitter sau Facebook