Ziua porților deschise la SOS electronic
Am început cu un joc

Colegii noștri de la departamentul de vânzări au pregătit un joc interactiv cu care am început ziua porților deschise, astfel încât dragii noștri vizitatori să se și distreze, în timp ce învață într-un mod jucăuș despre compania noastră. Astfel, elevii au concurat într-un concurs cu întrebări care le-a prezentat istoria și obiectivele SOS electronic, dar au avut și oportunitatea de a încerca activități tehnice - asamblarea circuitelor electrice, distrugerea miturilor din domeniul tehnicii folosind metode speciale de măsurare sau repetarea informațiilor practice din domeniul tehnologiei. Câștigătorii competițiilor au primit premii simbolice, iar ceilalți s-au bucurat de gustări și răcoritoare. 

Turul departamentelor

După această interesantă prezentare introductivă, elevii au avut oportunitatea de a vizita departamentele individuale și de a face cunoștință cu colegii noștri, care îi așteptau. Fiecare departament și-a descris activitățile zilnice obișnuite și a răspuns cu mare deschidere tuturor întrebărilor curioase. Au avut oportunitatea de a înțelege aspectele creative și statistice ale departamentului de marketing, volumul de muncă al departamentului IT, precizia procesului de selectare a produselor din cadrul departamentului de achiziții, dar și activitatea departamentului de specialiști în produse. La final, am făcut turul centrului de logistică, unde elevii au trecut prin întreg procesul de procesare a comenzilor, facturare, export, și ambalare a produselor. Ca de obicei, sistemele automatizate din depozitul nostru au fost cea mai interesantă parte.

Ziua porților deschise la SOS electronic

Ziua porților deschise la SOS electronic

Ziua porților deschise la SOS electronic

Ziua porților deschise la SOS electronic

La final, cadouri

Nu i-am lăsat pe dragii noștri vizitatori să plece cu mâinile goale. La finalul zilei porților deschise la SOS electronic, elevii au primit un cadou din partea noastră, pentru a le reaminti că viitorul lor este unul luminos - bineînțeles, dacă învață bine și corect.

Le dorim elevilor să încheie cu succes acest an școlar și să aibă parte de o vacanță de vară minunată.

Aici, la SOS electronic, așteptăm cu nerăbdare următoarea zi a porților deschise.