Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
STMICROELECTRONICS

DVi, HDMi, USB, ethernet ... toate au nevoie de protecţie ESD

Componenta monolitică DVIULC6-4SC6 pentru protecţia împotriva ESD a semnalelor de mare viteză este o garanţie de fiabilitate şi durabilitate a dispozitivelor, în special a celor din mediul industrial.

Probabil că v-aţi confruntat deja cu un dispozitiv care a încetat să mai funcţioneze fără o cauză aparentă sau chiar mai rău – a început să funcţioneze cu căderi inexplicabile. Motivul ar putea fi un deranjament cauzat de energia electrostatică. Consecinţele unei astfel de situaţii sunt întotdeauna neplăcute şi dificil de detectat. In majoritatea cazurilor o protecţie împotriva ESD ar fi fost suficientă. Preţul acestor echipamente reprezintă doar o parte din preţ în raport cu eventualele dereglări pe care descărcările electrostatice (ESD) le pot cauza. Pentru o protecţie eficientă împotriva energiei statice, două cerinţe trebuie de regulă respectate: utilizarea de componente de protecţie adecvate şi proiectarea atentă a PCB cu minimizarea inductanţelor parazite.

DVIULC6-4SC6 este o componentă modernă de la ST Microelectronics potrivită pentru protecţia împotriva ESD a unei largi varietăţi de linii de mare viteză, cum ar fi DVI, HDMI, IEEE1394, USB, ethernet, liniile video şi cardurile SIM din dispozitivele de comunicaţie. Un pachet miniatural SOT23-6L SMT poate proteja 4 semnale independente precum şi alimentarea electrică (Vbus/GND) graţie unul transil integrat. Cu o capacitate electrică ultra-scăzuta de 0.6 pF şi o capacitate electrică excelentă compatibilă cu gnd precum şi intra-linii, se asigură integritatea înaltă a semnalului şi permite protecţia semnalelor pereche fără distorsiune asimetrică cu o viteză de până la 1.65 Gbit/sec. DVIULC6-4SC6 reprezintă o soluţie monolitică integrată de o înaltă fiabilitate, asigurând conformitatea cu standardele ESD existente în funcţie de nivelul dispozitivului, şi astfel o imunitate crescută la nivelul sistemului.

In fişa de date DVIULC6-4SC6 veţi găsi o descriere detaliată.

Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Protecţie împotriva ESD a 4 linii
  • Conform cu IEC61000-4-2 nivel 4
  • poate proteja o linie de alimentare (Vbus)
  • capacitate electrică ultra-scăzuta 0.6pF/865 MHz
  • integritate înaltă a datelor, utilizabil până la 1.65Gbit/sec
  • răspuns rapid
  • pachet OT23-6L SMT
  • fiabilitate înaltă graţie integrării monolitice

Produse suplimentare
image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
DVIULC6-4SC6 STMICROELECTRONICS DVIULC6-4SC6

ESD protection for SIM, USB, IEEE, HDMI 80W Vbr=6V SOT23-6L

Mai multe informaţii: dviulc6-4sc6.pdf

Diode Transil

68080
S

STMICROELECTRONICS

pe stoc 3503 buc.
-

5 buc.+ 1,8000 RON

10 buc.+ 1,7400 RON

50 buc.+ 1,5700 RON

200 buc.+ 1,4600 RON

3000 buc.+ 1,1400 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact