Controlul intrării, logistică, tickete, călătorii, parcări, încărcarea/utilizarea în sistem de sharing a mașinilor electrice, plăți contactless sigure. Tehnologia Mifare RFID și-a găsit drumul în aproape fiecare segment din viața noastră de zi cu zi, mulțumită nivelului său ridicat de siguranță și a utilizării simple.

Mulțumită raportului excelent preț/performanță, cititoarele Mifare RFID de la Stronglink, Inc. au câștigat o mare popularitate de-a lungul anilor, croindu-și drumul către multe aplicații, de la sisteme de verificat prezența la plăți contactless pentru bunuri și servicii.

Familia de module RFID SL01x, SL03x, SL04x și SL06x reprezintă soluția OEM completă cu interfețe UART, I2C, USB pentru a se potrivi tuturor cerințelor clienților. Modulele pot fi controlate printr-un set de comenzi simple, integrarea acestora în sisteme mai mari trebuie să fie foarte simplă și să nu cauzeze probleme nici măcar dezvoltatorilor mai puțin experimentați.

Informațiile complete sunt disponibile în fișele de date ale producătorului și în notele de aplicare.

Mulțumită cooperării strânse cu producătorul, care este subliniată și de certificatul nostru de distribuitor autorizat, noi ținem o cantitate suficient de mare de module STRONGLINK RFID în stocul nostru și furnizăm, de asemenea, suport tehnic complex pentru aceste module.

Pentru mai multe informații cu privire la produsele STRONGLINK, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.ro