de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
TDK-LAMBDA

TDK-Lambda Z+ Surse de Putere Programabile DC, de înălțimi 2U

Primele modele din seria Z + au fost disponibile începând cu 2012 și astăzi sunt încă acoperite de garanție. TDK Lambda adaugă în mod continuu noi modele în această serie de succes. În seria actuală, se compun 33 de modele cu puteri de ieșire cuprinse între 200-800W și tensiuni de ieșire de până la 650V.

Prezentare generală
Toate modelele poartă o garanție de cinci ani, fiind disponibile certificatul de siguranță UL, TUV-GS și marcajul CE.

Sursele de alimentare din seria Z + au fost concepute pentru a satisface cerințele unei game largi de aplicații, cum ar fi testarea și măsurarea, echipamentele de testare automată, arderea semiconductorilor, furnizarea de diode laser, încălzitoare, amplificatoare RF și magneți, dar și pentru uzul general de măsurări în laborator sau în industrie.
Seria Z + oferă modele cu tensiuni de ieșire de la 0 la 10, 20, 36, 60 100, 160, 320, 375 și 650VDC. Sunt disponibile modele 200, 400, 600 și 800W pentru fiecare domeniu de tensiune, cu excepția celor de la 0 la 375Vdc, unde este disponibil doar modelul de 800W. Toate modelele pot funcționa în modurile curent-constant sau tensiune-constantă, cu tensiuni de alimentare între 85-265VAC , cu posibilitatea corecției factorului de putere activ.

Fiecare model poate fi folosit ca sursă de alimentare de tip singur banc, asamblat într-o sursă de alimentare dublă sau triplă, fiind montat pe rack de 19inch. Prizele de aer sunt plasate pe panoul din față și din spate, ceea ce permite montarea laterală a șase unități de 70 mm sau patru de 105 mm într-un singur suport înalt de 19 inch / 2U. Fluxul de aer prin unitate asigură păstrarea unei viteze optime a ventilatorului de aer.
Ieșire pentru conexiune la porturile serial și paralel
Până la șase unități identice pot fi conectate în paralel. Când este conectată ca o configurație paralelă master / slave, unitatea principală raportează curentul total de ieșire al sistemului, ceea ce înseamnă că aparatele apar ca o singură sursă de alimentare. Până la 2 unități pot fi conectate în serie pentru a crește tensiunea de ieșire sau pentru a furniza o ieșire bipolară.

Funcțiile Safe Start și Auto Re-Start
Printre funcțiile de siguranță extinse ce sunt disponibile utilizatorului, se numără și funcțiile ”Safe Start” și ”Auto Re-Start”. În primul caz, sursa de alimentare revine la ultimele setări utilizate după o întrerupere a alimentării, dar cu ieșirea de alimentare dezactivată. Utilizatorul trebuie să apese butonul de ieșire pentru a activa tensiunea de ieșire. Cu funcția Auto Re-Start, alimentarea reia funcționarea normală după o întrerupere a alimentării, fără intervenția utilizatorului.
Generatorul de unde
Toate modelele Z + includ un generator de forme de undă și posibilitatea memorării până la 4 forme de undă pre-programate. Astfel sursele Z+, devin echipamente ideale de test și simulare pentru domenii din industria auto, panouri solare, în producția echipamentelor de iluminat cu LED / Laser, etc. Aceste surse de alimentare conțin comenzi de comandă foarte rapide, secvențe de ieșire și doi pini de ieșire programabili care, de exemplu, pot fi utilizați pentru a controla diferite relee. Până la 12 valori de tensiune sau curent pot fi programate utilizând software-ul creator de forme de undă furnizat. Formele de undă mai complexe pot fi create utilizând LabView®. Aceste forme de undă pot fi repetitive sau simple.

Interfețe
Toate modelele Z + dispun de interfețe USB, RS232, RS485 și interfețe analogice de control. Prin interfața RS485, puteți conecta până la 31 surse de alimentare. Sunt disponibile ca opțiuni suplimentare, module LAN, GPIB (IEEE488) și interfețe de programare analogice izolate.

În cazul în care sunteți interesați de unul din produsele TDK-Lambda vă rugăm să ne scrieți la adresa info@soselectronic.ro.

Principalele/avantaje:

  • Factor de corecție a puterii (0.99 standard)
  • 16 bit ADCs & DACs
  • Curenți reziduali mici
  • Traductori de curent și tensiune
  • Modulare în configurație și fiabilitate dovedită în timp
  • Drivere LabView® și LabWindows®
  • 5 ani garanție

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii