Releul RTH34024 (1415039-1) jeste o noutate în gama noastră de produse. Este proiectat în special pentru montare pe PCB și, mulțumită dimensiunilor sale, nu ocupă mult spațiu.

Mai mult decât atât, mulțumită configurației pinilor, puteți comuta tensiuni de până la 400VAC.

Pentru uz industrial general, releul este fabricat cu bobină de 24VDC, însă este disponibilă și o versiune cu 12VDC (RTH34012). Cu trendul de miniaturizare din ziua de astăzi, acest releu satisface chiar și cerințele celor mai exigente aplicații industriale, cu accent pe o durată de viață îndelungată, necesară pentru componentele instalate pe PCB-uri, unde nu există posibilitatea de înlocuire.

Un alt factor important este temperatura ambientală. Seria RTH este capabilă să funcționeze într-o plajă de temperatură ce ajunge până la 105° C. În practică, funcționează bine în dispozitive care generează multă căldură, cum ar fi motoarele de putere, boilerele și diferitele sisteme de automatizare.

Cu toate acestea, uneori este nevoie să așezăm releul în cutia de distribuție și să îl cablăm. Acest lucru este posibil și în cazul în care folosim socket RT7872P, RT78725, RT78726 sau similar. Cu această extensie, vom putea înlocui rapid releul în aplicații cu un număr mare de cicluri de lucru.

În realitate există multe opțiuni și chiar dacă vorbim despre o piesă mică, alegerea sa corectă este crucială și nu ar trebui subestimată. Consultați oferta noastră de relee, cu siguranță veți găsi releul potrivit pentru dumneavoastră.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, sau sunteți interesat de alte produse de la TE Connectivity, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro