Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
TE CONNECTIVITY

Conectaţi panourile cu LED fără să lipiţi – cu ajutorul conectorilor TE

Conectarea firelor conductoare la panourile cu LED este uşor de făcut, elegantă şi profesionistă, cu ajutorul conectorilor TE prin înfigere.

Cum să conectaţi firele conductoare la circuitul imprimat, astfel încât să asiguraţi un contact fiabil fără a fi nevoie de lipire manuală? Probabil ne vom gândi la mai multe posibilităţi cu ajutorul unor terminale. Dar ce terminal sau conector să folosim care să arate profesional, să nu deranjeze şi să nu iasă în evidenţă punând în umbră LED-urile?

Conectorii prin înfigere marca TE Connectivity sunt concepuţi special pentru scopuri de iluminat. Sunt concepuţi fie ca model cu montare la suprafaţă, fie ca model cu montaj prin inserţie (THT). Materialul cu temperatură de fuziune ridicată permite sudura prin fuziune, împreună cu alte componente montate la suprafaţă. Apoi, pentru conexiunea firelor propriu-zise este nevoie de o simplă inserţie a unui fir cu o porţiune dezizolată de 7 mm. Pentru o simplă verificare a lungimii răzuite, conectorul are un indicator al lungimii răzuite.

Conectorii disponibili au forţă de inserţie standard şi forţă de inserţie redusă. Se pot folosi fire de 18, 20 şi 22 AWG (calibru american pentru sârmă), liţe de 18-20 AWG pre-lipite şi liţe 18 AWG. Au un profil discret şi colţuri rotunjite, pentru a reduce umbra la minim. Construcţia relativ robustă şi plăcuţele redundante sporesc stabilitatea mecanică şi împiedică desprinderea conectorului de pe circuitul imprimat. Dacă se folosesc mai mulţi conectori alăturaţi, aceştia se pot stivui cu ajutorul plăcuţelor la distanţă de câte 4mm de centru. Suprafaţa plană la partea superioară permite folosirea fără probleme a pipetei de aspirare sub vid. Conectorii sunt disponibili pentru 1 sau 2 poziţii, respectiv pentru montare la suprafaţă sau montare prin inserţie. Polaritatea este identificată cu ajutorul culorilor alb (crem) sau negru. Pentru protecţie maximă împotriva coroziunii, în aer liber sau mediu umed, sunt disponibile şi tipurile umplute cu gel.

Vă oferim din stoc tipul 1954097-1 – model pentru două poziţii, culoarea albă, pe care îl puteţi viziona ca imagine tridimensională.

Aceşti conectori reprezintă o alternativă eficientă din punct de vedere economic la lipirea manuală a firelor pe circuitul imprimat. Mai multe informaţii privind celelalte tipuri din această serie puteţi obţine din prezentarea conectorilor.

Dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa info@soselectronic.com.

Avantaje/ Caracteristici:

 • Conector de conectare profesională a firelor conductoare pe circuitul imprimat
 • Pentru fire de calibru 18, 20 şi 22 AWG şi pentru liţe de 18 şi 20 AWG
 • Modele pentru 1 şi 2 poziţii, cu forţă de inserţie standard sau forţă de inserţie redusă
 • Modele cu umplutură de gel, disponibile pentru uz în aer liber sau în mediu umed
 • Profil discret şi colţuri rotunjite pentru reducerea umbrei
 • Plăcuţe cu montare la suprafaţă redundante pentru stabilitatea mecanică maximă
 • Culoarea albă sau neagră, pentru separarea polarităţii
 • Suprafaţă superioară plană facilitează folosirea pipetei de aspirare
 • Lipire prin sudură cu fuziune
 • Se pot stivui cu plăcuţe alăturate la distanţa de câte 4mm
 • Alternativă eficientă la lipirea manuală a firelor conductoare pe circuitul imprimat

Produse suplimentare
image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
1954097-1 TE CONNECTIVITY 1954097-1

Connector SMT Poke-In LED Lighting 2p, pitch 4mm, 4A/250VAC

Mai multe informaţii: 0-1954097-1.pdf

Conectori AMP

73962
S

TE CONNECTIVITY

pe stoc 31000 buc.
361200 buc.
în termen de 5-15 zile

10 buc.+ 0,6670 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact