de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
TE CONNECTIVITY

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori

ConnectorRelayContactor

Înseamnă și senzori, relee, comutatoare, termoconductoare, rezistoare și multe alte produse care aduc noi tehnologii, nu numai în industrie, dar și în viețile noastre de zi cu zi. În calitate de revânzător autorizat, noi avem posibilitatea de a vă oferi un portofoliu vast de produse, dar și suport tehnic expert.

TE Connectivity (TE) este lider global în tehnologie și producție, creând un viitor mai sigur, mai sustenabil, mai productiv și mai conectat.

Pentru peste 75 de ani, soluțiile de conectivitate și senzorii de la TE Connectivity, testate în cele mai dure condiții, au facilitat progresele în domeniile transporturilor, aplicațiilor industriale, tehnologiei medicale, energetic, al comunicării de date și cel casnic. Cu 80,000 de angajați, incluzând peste 8,000 de ingineri, ce muncesc alături de clienți în aproximativ 140 de țări, TE se asigură că FIECARE CONEXIUNE CONTEAZĂ.

De la AMP la Tyco la TE Connectivity

olosite pentru avioane și nave. În 1956, numele a fost schimbat în AMP Incorporated. În 1999, Tyco International a achiziționat producătorul producătorul de conexiuni electrice american AMP Incorporated.

În iulie 2007, Tyco s-a împărțit în trei companii independente, Covidien Ltd (în trecut Tyco Healthcare), Tyco Electronics Ltd, și Tyco Electronics Ltd (în trecut Tyco Fire & Security și Tyco Engineered Products & Services (TFS/TEPS)).

În data de 10 martie 2011, Tyco Electronics Ltd și-a schimbat numele în TE Connectivity Ltd, despre care compania spunea că era mai relevant în raport cu poziția sa de producător de soluții de conectivitate și componente de senzori.

Pe lângă cele două segmente deja menționate, TE Connectivity (TE) produce și componente în următoarele categorii (în ordine alfabetică):


1. Antene – Mereu gata de recepție

Portofoliul vast de tehnologii de antene al TE include antene standard și antene personalizate pentru a fi utilizate într-o mare varietate de aplicații din domeniul auto, al transportului comercial, feroviar și cel al dispozitivelor destinate consumatorilor.

Aceste soluții de antene oferă transmisii de înaltă calitate într-o mare varietate de frecvențe, incluzând, dar fără a se limita la Bluetooth, WLAN, Cellular și ZigBee.


2. Instrumente
Asigurarea unei conexiuni de calitate este esențială pentru a obține performanță și fiabilitate în medii extreme.

De la ondularea unui terminal pe un cablu sau presarea unui conector pe o placă, echipamentul și serviciile TE sunt gândite pentru a optimiza timpul de producție, a extinde durata de viață a instrumentele și a minimiza rebuturile de producție.


3. Ansambluri de cabluri

Selecția TE de ansambluri de cabluri variază de la jumperi simpli la cabluri de date de mare putere și viteză sau cablaje complexe.

Acestea sunt folosite într-o mare varietate de aplicații și industrii pentru a interconecta componente, sub-sisteme și echipamente.

4.
Conectori

Un conector este un dispozitiv de cuplare care leagă terminațiile electrice pentru a crea un circuit electric. Conectorii permit contactul între cabluri, plăci de circuite imprimate și componente electronice.

La TE, aceștia proiectează și produc un portofoliu expansiv de conectori ce sunt gândiți pentru a transmite date, putere și semnal în mod fiabil, în cele mai dure medii, în cele mai extreme condiții de utilizare.

Conectorii TE sunt produși pentru a reduce dimensiunea aplicației și puterea utilizată, oferind, în același timp, o performanță sporită. Soluțiile robuste pentru îmbunătățirea conectivității în sisteme critice pot fi găsite în portofoliul de conectori al TE.


5. Filtre EMI

Fiecare dispozitiv electric sau electronic are conexiuni ce reprezintă o sursă potențială de interferență electromagnetică (EMI).

Schimbarea standardelor internaționale obligă designerii să își revizuiască și să își evalueze constant nevoile de filtrare.

Filtrele corcom de la TE pot ajuta în controlul acelor probleme legate de semnalul EMI și sunt recunoscute la nivel mondial, cu aprobare de la cele mai importante agenții de siguranță, inclusiv UL, CSA și VDE.6.
Fibră optică

Atunci când vine vorba de capacitate și randament, niciun alt mediu fizic nu se compară cu fibra optică.

Fie că vorbim de componente, sistem sau rețea, TE vă poate ajuta să obțineți o lățime de bandă mai mare cu soluții cu fibră.


7. Cablaje
Indiferent de pericolele cu care se confruntă componentele și cablajele dumneavoastră, TE oferă o gamă largă de tuburi termocontractibile și alte produse de protecție gândite pentru a ajuta la suportarea mediilor dificile, oferind, în același timp, performanță maximă.

Tubulatura ce se strânge la căldură și piesele turnate, carcasele de conectori și produsele de identificare și etichetare sunt incluse.


8.
Tuburi termocontractabilă
Tuburile termocontractabile de la TE oferă izolație electrică, protecție mecanică, izolare împotriva mediului și reducerea tensionării pentru aplicații precum etanșarea conectorului de capăt, întreruperi și tranziții de la conector la cablu.

Acestea reprezintă o alternativă solidă pentru folosirea benzilor de izolare, turnare sau sigilare. Atunci când este încălzit, acest tub se conformează la dimensiunea și forma substratului, permițând o instalare rapidă și facilă. Rata sa de expansiune mare face posibilă repararea celor mai multe mantale de cabluri deteriorate, fără înlăturarea conectorilor.

Disponibile într-o gamă variată de materiale, culori și dimensiuni, tuburile termocontractabile sunt livrată sub formă de bobină, la lungimi de 1.2m, și bucăți tăiate. Tipurile transparente permit inspectarea componentelor acoperite și asigură o transmisie excelentă a luminii.


9. Identificare și etichetare
TE oferă soluții complete pentru identificarea și etichetarea cablurilor, pentru toate industriile și aplicațiile. Proiectate pentru cele mai riguroase utilizări de mediu interior și exterior, puteți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, incluzând eitchete cu adeziv pe spate, manșoane termocontractibile, markeri pentru cabluri și sisteme hardware/software pentru personalizare în site.

TE a fost pionier al markerilor printabili termocontractibili, iar atunci când aceștia sunt folosiți împreună cu sistemul de printare TE, puteți fi sigur că aveți o soluție fiabilă ce va rezista în cele mai dure medii


10. Componente pasive 
De la componente SMD la produse personalizate, TE oferă o gamă largă de Componente Pasive de folosit în tot felul de aplicații și în majoritatea industriilor.

Mulți dintre rezistorii lor pot fi personalizați astfel încât să îndeplinească nevoile specifice ale aplicației dumneavoastră.


11.
Sisteme de alimentare

TE oferă o gamă de produse fiabile și ușor de instalat pentru industria alimentatoarelor.

Acestea se concentrează pe acoperirea, protecția și conectarea alimentatoarelor și vă ajută să vă aduceți cele mai mari proiecte la viață — în siguranță și în mod fiabil.
12.
Relee, contactoare și comutatoare

Releele, contactoarele și comutatoarele TE pot fi folosite oriunde — în linii de producție, robotică, lifturi, panouri de control, bancomate, sisteme pentru controlul mișcării, iluminat, sisteme de construcție, solare, HVAC, mașini, camioane, autobuze, vehicule off-road și mai multe aplicații critice de siguranță.

Întrerupătoarele de circuit, releele, comutatoarele și mânerele TE sunt eficiente din punctul de vedere al costurilor, sunt fiabile și îmbunătățesc productivitatea. Tipurile de înaltă performanță sunt gândite pentru a rezista la șocuri, vibrații, temperaturi și altitudini extreme.


13. Senzori

Senzorul este un dispozitiv folosit pentru a măsura caracteristici cum ar fi presiunea, poziția, temperatura sau accelerația și răspunde cu feedback.

TE este lider global în tehnologie, oferind senzori și soluții de conectivitate esențiale în lumea din ce în ce mai conectată din ziua de azi. Ei sunt unul dintre cele mai mari companii de senzori din lume.

Senzorii TE sunt vitali pentru următoarea generație de tehnologie bazată pe date. Aceștia oferă tipuri diferite de senzori pentru aplicații dintr-o gamă variată de industrii, incluzând industria auto, cea industrială, medicală, a dispozitivelor, industria aerospațială și de apărare, precum și cea a transportului industrial și comercial.


14. Terminale și îmbinări

De la inelele de bază și terminalele FASTON la îmbinările cu sertizare și sudare disponibile într-o gamă variată de tipuri și dimensiuni de cabluri, TE oferă cel mai vast portofoliu de terminale și îmbinări folosite pentru tot felul de industrii și aplicații.

Folosind instrumentele TE împreună cu terminalele și îmbinările TE vă asigurați că sertizările aplicate în mod corespunzător se îmbină cu cea mai bună performanță.


15. Fire și cabluri

Firele și cablurile sunt proiectate pentru a lega echipamente electronice, oferind o comunicare fiabilă și precisă, precum și managementul puterii, în numeroase aplicații.

Fie că este vorba despre un produs personalizat sau standard, soluțiile TE vă pot ajuta să vă îndepliniți cerințele de legate de fire și cabluri pentru produsele electronice folosite în cele mai dure medii și solicitante aplicații.

Materialele folosite în aceste produse și capacitatea de ecranare EMI vă ajută să obțineți un produs bun cu proprietăți echilibrate în ceea ce privește dimensiunile, forma, funcția, performanța și fiabilitatea.

Cele mai populare Branduri TE Connectivity sunt:

AGASTAT, ALCOSWITCH, AST, AMP, AMPLIMITE, AMPMODU, AMPOWER, Axicom, Buchanan, CGS, CII, Corcom, DEUTSCH, ELCON, ENTRELEC, FASTON, KILOVAC, MATE-N-LOK, MEAS, OEG, PIDG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, SOLARLOK, SOLISTRAND

În calitate de revânzător autorizat TE Connectivity vă putem oferi un portofoliu vast de produse, precum și suport tehnic expert. TE Connectivity a fost unul dintre cei mai mari parteneri business ai noștri încă din 2005, ceea ce înseamnă că avem 14 ani de proiecte de inginerie comune și mulți clienți satisfăcuți.

Multe dintre produsele TE, împreună cu informațiile tehnice, prețurile și timpii de livrare pot fi găsite pe website-ul nostru, acestea fiind preluate direct din depozitul nostru, sau obținute la cerere.
Dacă nu găsiți ceea ce căutați, vă rugăm să ne informați la info@soselectronic.ro iar noi vom verifica la furnizor.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare


172167-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
pe stoc 600 buc.
5 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
200 buc.+
500 buc.+
1,90 RON
1,54 RON
1,40 RON
1,30 RON
1,18 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

1-160304-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
1-160304-2

Papuc terminal plat mamă 6,35x0,8 neizolat 1,0-2,5mm2 Alamă/Sn

Brăţări de cablu cu prindere rapidă - Fastons

Comanda nr.: 105130
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 926 buc.
20 buc.+
40 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
1000 buc.+
0,4690 RON
0,4550 RON
0,4350 RON
0,3920 RON
0,3590 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

8-1579002-0 TE CONNECTIVITY / AMP  
8-1579002-0

Hand Crimper SUPER CHAMP III

Instrumente de încreţire

Comanda nr.: 310475
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 4 buc.
Obţine cotaţie de preţ

1888250-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
1888250-1

Soclu modular RJ45 8P8C Cat5e pentru PCB oriz. ecranat LED G/Y

Conectori pentru telefon Western Modular

Comanda nr.: 180054
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 185 buc.
1 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
100 buc.+
20,50 RON
17,90 RON
15,70 RON
15,20 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

FSM6JSMA (4-1437565-9) TE CONNECTIVITY / ALCOSWITCH  
FSM6JSMA (4-1437565-9)

TACT Switch 0,05A/12V SPST-NO 7mm 1,6N

Butoane micro pentru PCB

Comanda nr.: 123727
pe stoc 640 buc.
20 buc.+
25 buc.+
250 buc.+
1000 buc.+
0,6070 RON
0,6020 RON
0,5260 RON
0,4640 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

RTH34024 (1415039-1) TE CONNECTIVITY / SCHRACK  
RTH34024 (1415039-1)

Power PCB Relay 24VDC 16A/400V SPST-NO AgNi

Relee de putere

Comanda nr.: 118276
pe stoc 498 buc.
2 buc.+
4 buc.+
20 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
6,26 RON
6,02 RON
5,45 RON
4,78 RON
4,40 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5) TE CONNECTIVITY / CGS  
HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5)

Rezistor bobinat 16W cu radiator de AL

Diferite rezistenţe cu capete din sârmă

Comanda nr.: 67433
Producător: TE CONNECTIVITY / CGS
pe stoc 192 buc.
2 buc.+
4 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
200 buc.+
6,26 RON
6,07 RON
5,69 RON
5,26 RON
4,64 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

282088-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
282088-1

Connector Housing SUPERSEAL 4P IP67

Conectori industriali dreptunghiulari

Comanda nr.: 78556
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 1354 buc.
5 buc.+
10 buc.+
16 buc.+
160 buc.+
640 buc.+
2,44 RON
2,36 RON
2,30 RON
2,01 RON
1,78 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

EV200H1ANA (1-1618002-5) TE CONNECTIVITY / KILOVAC  
EV200H1ANA (1-1618002-5)

Relay Contactor 500A/12-900VDC, SPST-NO Screw, Coil 9-36VDC

Other Relays

Comanda nr.: 312196
pe stoc 16 buc.
1 buc.+
2 buc.+
5 buc.+
378,00 RON
366,00 RON
349,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

2213800-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
2213800-2

Conector CoolSplice 2P 0,75mm2 transparent albastră sigilat

Legături de cablu

Comanda nr.: 237143
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 180 buc.
3 buc.+
6 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
4,39 RON
4,24 RON
3,42 RON
3,16 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

2213730-1 TE CONNECTIVITY  
2213730-1

Light Controller Base Assembly D76mm 7P

Diverşi conectori industriali

Comanda nr.: 224695
Producător: TE CONNECTIVITY
pe stoc 175 buc.
1 buc.+
5 buc.+
50 buc.+
27,60 RON
24,90 RON
21,10 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

RNF-3000-3/1-0-STK (5677562009) TE CONNECTIVITY / RAYCHEM  
RNF-3000-3/1-0-STK (5677562009)

Heat-shrinkable tubing 3mm 3:1 Black 1,2m-piece, price per meter

Izolaţie termoretractilă

Comanda nr.: 225740
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii