TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori

Înseamnă și senzori, relee, comutatoare, termoconductoare, rezistoare și multe alte produse care aduc noi tehnologii, nu numai în industrie, dar și în viețile noastre de zi cu zi. În calitate de revânzător autorizat, noi avem posibilitatea de a vă oferi un portofoliu vast de produse, dar și suport tehnic expert.
Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 18.07.2019. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

TE Connectivity (TE) este lider global în tehnologie și producție, creând un viitor mai sigur, mai sustenabil, mai productiv și mai conectat.

Pentru peste 75 de ani, soluțiile de conectivitate și senzorii de la TE Connectivity, testate în cele mai dure condiții, au facilitat progresele în domeniile transporturilor, aplicațiilor industriale, tehnologiei medicale, energetic, al comunicării de date și cel casnic. Cu 80,000 de angajați, incluzând peste 8,000 de ingineri, ce muncesc alături de clienți în aproximativ 140 de țări, TE se asigură că FIECARE CONEXIUNE CONTEAZĂ.

De la AMP la Tyco la TE Connectivity

olosite pentru avioane și nave. În 1956, numele a fost schimbat în AMP Incorporated. În 1999, Tyco International a achiziționat producătorul producătorul de conexiuni electrice american AMP Incorporated.

În iulie 2007, Tyco s-a împărțit în trei companii independente, Covidien Ltd (în trecut Tyco Healthcare), Tyco Electronics Ltd, și Tyco Electronics Ltd (în trecut Tyco Fire & Security și Tyco Engineered Products & Services (TFS/TEPS)).

În data de 10 martie 2011, Tyco Electronics Ltd și-a schimbat numele în TE Connectivity Ltd, despre care compania spunea că era mai relevant în raport cu poziția sa de producător de soluții de conectivitate și componente de senzori.

Pe lângă cele două segmente deja menționate, TE Connectivity (TE) produce și componente în următoarele categorii (în ordine alfabetică):

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


1. Antene – Mereu gata de recepție

Portofoliul vast de tehnologii de antene al TE include antene standard și antene personalizate pentru a fi utilizate într-o mare varietate de aplicații din domeniul auto, al transportului comercial, feroviar și cel al dispozitivelor destinate consumatorilor.

Aceste soluții de antene oferă transmisii de înaltă calitate într-o mare varietate de frecvențe, incluzând, dar fără a se limita la Bluetooth, WLAN, Cellular și ZigBee.


TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori

2. Instrumente

Asigurarea unei conexiuni de calitate este esențială pentru a obține performanță și fiabilitate în medii extreme.

De la ondularea unui terminal pe un cablu sau presarea unui conector pe o placă, echipamentul și serviciile TE sunt gândite pentru a optimiza timpul de producție, a extinde durata de viață a instrumentele și a minimiza rebuturile de producție.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


3. Ansambluri de cabluri

Selecția TE de ansambluri de cabluri variază de la jumperi simpli la cabluri de date de mare putere și viteză sau cablaje complexe.

Acestea sunt folosite într-o mare varietate de aplicații și industrii pentru a interconecta componente, sub-sisteme și echipamente.




TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


4.
Conectori

Un conector este un dispozitiv de cuplare care leagă terminațiile electrice pentru a crea un circuit electric. Conectorii permit contactul între cabluri, plăci de circuite imprimate și componente electronice.

La TE, aceștia proiectează și produc un portofoliu expansiv de conectori ce sunt gândiți pentru a transmite date, putere și semnal în mod fiabil, în cele mai dure medii, în cele mai extreme condiții de utilizare.

Conectorii TE sunt produși pentru a reduce dimensiunea aplicației și puterea utilizată, oferind, în același timp, o performanță sporită. Soluțiile robuste pentru îmbunătățirea conectivității în sisteme critice pot fi găsite în portofoliul de conectori al TE.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


5. Filtre EMI

Fiecare dispozitiv electric sau electronic are conexiuni ce reprezintă o sursă potențială de interferență electromagnetică (EMI).

Schimbarea standardelor internaționale obligă designerii să își revizuiască și să își evalueze constant nevoile de filtrare.

Filtrele corcom de la TE pot ajuta în controlul acelor probleme legate de semnalul EMI și sunt recunoscute la nivel mondial, cu aprobare de la cele mai importante agenții de siguranță, inclusiv UL, CSA și VDE.


TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


6.
Fibră optică

Atunci când vine vorba de capacitate și randament, niciun alt mediu fizic nu se compară cu fibra optică.

Fie că vorbim de componente, sistem sau rețea, TE vă poate ajuta să obțineți o lățime de bandă mai mare cu soluții cu fibră.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


7. Cablaje

Indiferent de pericolele cu care se confruntă componentele și cablajele dumneavoastră, TE oferă o gamă largă de tuburi termocontractibile și alte produse de protecție gândite pentru a ajuta la suportarea mediilor dificile, oferind, în același timp, performanță maximă.

Tubulatura ce se strânge la căldură și piesele turnate, carcasele de conectori și produsele de identificare și etichetare sunt incluse.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


8.
Tuburi termocontractabilă

Tuburile termocontractabile de la TE oferă izolație electrică, protecție mecanică, izolare împotriva mediului și reducerea tensionării pentru aplicații precum etanșarea conectorului de capăt, întreruperi și tranziții de la conector la cablu.

Acestea reprezintă o alternativă solidă pentru folosirea benzilor de izolare, turnare sau sigilare. Atunci când este încălzit, acest tub se conformează la dimensiunea și forma substratului, permițând o instalare rapidă și facilă. Rata sa de expansiune mare face posibilă repararea celor mai multe mantale de cabluri deteriorate, fără înlăturarea conectorilor.

Disponibile într-o gamă variată de materiale, culori și dimensiuni, tuburile termocontractabile sunt livrată sub formă de bobină, la lungimi de 1.2m, și bucăți tăiate. Tipurile transparente permit inspectarea componentelor acoperite și asigură o transmisie excelentă a luminii.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


9. Identificare și etichetare

TE oferă soluții complete pentru identificarea și etichetarea cablurilor, pentru toate industriile și aplicațiile. Proiectate pentru cele mai riguroase utilizări de mediu interior și exterior, puteți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, incluzând eitchete cu adeziv pe spate, manșoane termocontractibile, markeri pentru cabluri și sisteme hardware/software pentru personalizare în site.

TE a fost pionier al markerilor printabili termocontractibili, iar atunci când aceștia sunt folosiți împreună cu sistemul de printare TE, puteți fi sigur că aveți o soluție fiabilă ce va rezista în cele mai dure medii

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


10. Componente pasive 

De la componente SMD la produse personalizate, TE oferă o gamă largă de Componente Pasive de folosit în tot felul de aplicații și în majoritatea industriilor.

Mulți dintre rezistorii lor pot fi personalizați astfel încât să îndeplinească nevoile specifice ale aplicației dumneavoastră.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


11.
Sisteme de alimentare

TE oferă o gamă de produse fiabile și ușor de instalat pentru industria alimentatoarelor.

Acestea se concentrează pe acoperirea, protecția și conectarea alimentatoarelor și vă ajută să vă aduceți cele mai mari proiecte la viață — în siguranță și în mod fiabil.



TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


12.
Relee, contactoare și comutatoare

Releele, contactoarele și comutatoarele TE pot fi folosite oriunde — în linii de producție, robotică, lifturi, panouri de control, bancomate, sisteme pentru controlul mișcării, iluminat, sisteme de construcție, solare, HVAC, mașini, camioane, autobuze, vehicule off-road și mai multe aplicații critice de siguranță.

Întrerupătoarele de circuit, releele, comutatoarele și mânerele TE sunt eficiente din punctul de vedere al costurilor, sunt fiabile și îmbunătățesc productivitatea. Tipurile de înaltă performanță sunt gândite pentru a rezista la șocuri, vibrații, temperaturi și altitudini extreme.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


13. Senzori

Senzorul este un dispozitiv folosit pentru a măsura caracteristici cum ar fi presiunea, poziția, temperatura sau accelerația și răspunde cu feedback.

TE este lider global în tehnologie, oferind senzori și soluții de conectivitate esențiale în lumea din ce în ce mai conectată din ziua de azi. Ei sunt unul dintre cele mai mari companii de senzori din lume.

Senzorii TE sunt vitali pentru următoarea generație de tehnologie bazată pe date. Aceștia oferă tipuri diferite de senzori pentru aplicații dintr-o gamă variată de industrii, incluzând industria auto, cea industrială, medicală, a dispozitivelor, industria aerospațială și de apărare, precum și cea a transportului industrial și comercial.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


14. Terminale și îmbinări

De la inelele de bază și terminalele FASTON la îmbinările cu sertizare și sudare disponibile într-o gamă variată de tipuri și dimensiuni de cabluri, TE oferă cel mai vast portofoliu de terminale și îmbinări folosite pentru tot felul de industrii și aplicații.

Folosind instrumentele TE împreună cu terminalele și îmbinările TE vă asigurați că sertizările aplicate în mod corespunzător se îmbină cu cea mai bună performanță.

TE Connectivity înseamnă mai mult decât conectori


15. Fire și cabluri

Firele și cablurile sunt proiectate pentru a lega echipamente electronice, oferind o comunicare fiabilă și precisă, precum și managementul puterii, în numeroase aplicații.

Fie că este vorba despre un produs personalizat sau standard, soluțiile TE vă pot ajuta să vă îndepliniți cerințele de legate de fire și cabluri pentru produsele electronice folosite în cele mai dure medii și solicitante aplicații.

Materialele folosite în aceste produse și capacitatea de ecranare EMI vă ajută să obțineți un produs bun cu proprietăți echilibrate în ceea ce privește dimensiunile, forma, funcția, performanța și fiabilitatea.

Cele mai populare Branduri TE Connectivity sunt:

AGASTAT, ALCOSWITCH, AST, AMP, AMPLIMITE, AMPMODU, AMPOWER, Axicom, Buchanan, CGS, CII, Corcom, DEUTSCH, ELCON, ENTRELEC, FASTON, KILOVAC, MATE-N-LOK, MEAS, OEG, PIDG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, SOLARLOK, SOLISTRAND

În calitate de revânzător autorizat TE Connectivity vă putem oferi un portofoliu vast de produse, precum și suport tehnic expert. TE Connectivity a fost unul dintre cei mai mari parteneri business ai noștri încă din 2005, ceea ce înseamnă că avem 14 ani de proiecte de inginerie comune și mulți clienți satisfăcuți.

Multe dintre produsele TE, împreună cu informațiile tehnice, prețurile și timpii de livrare pot fi găsite pe website-ul nostru, acestea fiind preluate direct din depozitul nostru, sau obținute la cerere.
Dacă nu găsiți ceea ce căutați, vă rugăm să ne informați la info@soselectronic.ro iar noi vom verifica la furnizor.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Articole pe aceeaşi temă

Produse suplimentare


172167-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
172167-1

Carcasă conector Mini-Univ Mate-N-Lok mufă M/F 2x2P P4,14mm

Conectori cablu-placă, cablu-cablu, placă-placă

Comanda nr.: 1408
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 100 buc.
4937 buc. în termen de 7 zile
5 buc.+
10 buc.+
20 buc.+
200 buc.+
500 buc.+
2,63 RON
2,55 RON
2,46 RON
2,11 RON
2,00 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

1-160304-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
1-160304-2

Papuc terminal plat mamă 6,35x0,8 neizolat 1,0-2,5mm2 Alamă/Sn

Brăţări de cablu cu prindere rapidă - Fastons

Comanda nr.: 105130
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 340 buc.
8318 buc. în termen de 7 zile
10 buc.+
20 buc.+
50 buc.+
200 buc.+
1400 buc.+
1,39 RON
1,35 RON
1,24 RON
1,14 RON
1,05 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

8-1579002-0 TE CONNECTIVITY / AMP  
8-1579002-0

Hand Crimper SUPER CHAMP III

Instrumente de încreţire

Comanda nr.: 310475
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 5 buc.
48 buc. în termen de 7 zile
1 buc.+
3 buc.+
474,00 RON
456,00 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

1888250-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
1888250-1

Soclu modular RJ45 8P8C Cat5e pentru PCB oriz. ecranat LED G/Y

Conectori pentru telefon Western Modular

Comanda nr.: 180054
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 135 buc.
692 buc. în termen de 7 zile
1 buc.+
5 buc.+
20 buc.+
100 buc.+
22,00 RON
19,60 RON
18,10 RON
16,40 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

FSM6JSMA (4-1437565-9) TE CONNECTIVITY / ALCOSWITCH  
FSM6JSMA (4-1437565-9)

Întrerupător tactil 6x6mm de moment 0-(1) SPST 50mA 24VDC H=7,0mm 1,6N SMD

Butoane micro pentru PCB

Comanda nr.: 123727
pe stoc 160 buc.
29224 buc. în termen de 7 zile
10 buc.+
20 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
2000 buc.+
1,1800 RON
1,1400 RON
1,0200 RON
0,9160 RON
0,8510 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

RTH34024 (1415039-1) TE Connectivity / Schrack  
RTH34024 (1415039-1)

Releu de putere 24VDC 1a 16A max.400VAC 1440Ohm AgNi, THT

Relee de putere

Comanda nr.: 118276
pe stoc 68 buc.
47 buc. în termen de 7 zile
1 buc.+
5 buc.+
20 buc.+
120 buc.+
18,40 RON
16,40 RON
15,20 RON
13,60 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5) TE CONNECTIVITY / CGS  
HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5)

Rezistor bobinat 16W cu radiator de AL

Diferite rezistenţe cu capete din sârmă

Comanda nr.: 67433
Producător: TE CONNECTIVITY / CGS
pe stoc 150 buc.
2 buc.+
4 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
200 buc.+
6,72 RON
6,52 RON
5,97 RON
5,47 RON
5,13 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

282088-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
282088-1

Connector Housing SUPERSEAL 4P IP67

Conectori industriali dreptunghiulari

Comanda nr.: 78556
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
pe stoc 260 buc.
59137 buc. în termen de 7 zile
4 buc.+
8 buc.+
20 buc.+
100 buc.+
700 buc.+
3,13 RON
3,03 RON
2,78 RON
2,54 RON
2,28 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

EV200H1ANA (1-1618002-5) TE CONNECTIVITY / KILOVAC  
EV200H1ANA (1-1618002-5)

Releu contactor 9-36VDC 1X 500A max.900VDC 3,1Ohm, Montare în partea inferioară

Other Relays

Comanda nr.: 312196
3 buc. în termen de 7 zile
1 buc.+
1 660,00 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

2213800-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
2213800-2

Conector CoolSplice 2P 0,75mm2 transparent albastră sigilat

Legături de cablu

Comanda nr.: 237143
Producător: TE CONNECTIVITY / AMP
2205 buc. în termen de 7 zile
60 buc.+
5,75 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

2213730-1 TE CONNECTIVITY  
2213730-1

Light Controller Base Assembly D76mm 7P

Diverşi conectori industriali

Comanda nr.: 224695
Producător: TE CONNECTIVITY
pe stoc 0 buc.
(18.07.2024: 7106 buc.)
(29.08.2024: 2300 buc.)
(29.11.2024: 1000 buc.)
1 buc.+
2 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
43,00 RON
40,00 RON
36,70 RON
33,20 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

RNF-3000-3/1-0-STK price per meter (5677562009) TE CONNECTIVITY / RAYCHEM  
RNF-3000-3/1-0-STK price per meter (5677562009)

Tub termocontractibil 3:1 D3/1mm, Polyolefin, negru 1,2m

Izolaţie termoretractilă

Comanda nr.: 225740
3477 buc. în termen de 7 zile
180 buc.+
3,09 RON
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
Vă exprimați acordul privind stocarea cookie-urilor?
Bun venit pe website-ul SOS electronic. Înainte de a pătrunde în lumea noastră online, am dori să vă cerem permisiunea de a ne stoca cookie-urile în browser-ul dumneavoastră. Consimțământul dumneavoastră ne v-a permite să asigurăm funcționarea fără eroare a website-ului, să măsurăm performanța acestuia și să monitorizăm informații statistice suplimentare. Mai mult decât atât, ne va permite să vă oferim produsele și serviciile noastre, într-o manieră cu adevărat personalizată. De asemenea, furnizăm cookie-uri către terțe părți. Dar stați fără grijă, sunteți în siguranță cu noi.
Funcționarea corectă a site-ului web
Controlul tehnic mai stabil
O ofertă mai bună de marketing

Mai multe informații privind cookie-urile
Mai multe informații privind procesarea datelor cu caracter personal

Necesare Doar cele selectate Acceptă toate cookie-urile