În data de 11 septembrie 2019, Tomasz Swatowski și Henri Parmentier de la TechNexion au condus un webinar cu privire la kit-ul de dezvoltare PICO-PI-IMX8M-MINI-2G.
Înainte de webinar v-am rugat să ne spuneți ce nu înțelegeți despre kit-ul PICO-PI și aplicațiile Qt, ce doriți să mai aflați cu privire la dispozitivele integrate și tot așa. Dumneavoastră ați profitat de oportunitate, iar noi suntem încântați!

La începutul webinarului, Tomasz și Henri au ansamblat kitul de dezvoltare împreună, bucată cu bucată, și v-au arătat că încărcarea unei imagini demo în kit este foarte simplă. O parte din webinar a fost dedicată atât produselor TechNexion deja disponibile cât și celor noi, planificate.

În cazul în care nu ați putut participa la webinar din diferite motive, nu vă faceți griji. Noi l-am înregistrat și în curând îl vom încărca pe canalul nostru de YouTube. Vom procesa subiectul în zilele următoare și îl vom publica în articol.

Nu uitați să vă abonați la newsletter, sau la canalele noastre de socializare, astfel încât să nu ratați știri cu privire la webinariile și articolele noastre.