Noua linie TRI 3, 6, 10, 15 și 20W include un set de covertoare DC/DC reglementate, cu un nivel ridicat de izolare, care vine în carcase compacte DIP-24 (3-10 Watt) sau 2”x1” (15-20 Watt).

Caracteristica principală a liniei TRI este un sofisticat sistem de izolare ranforsat care poate suporta tensiuni de test ridicate (9000 VDC pentru 1s și 5000 VAC pentru 60sec.) și tensiuni de lucru ridicate (1000 VACrms). Pe lângă această capacitate de izolare, imunitate tranzitorie în mod comun (CMTI) este 15kV / µs.

Noul design permite integrarea completă a filtrului EN 55032 clasa A și reduce într-o mare măsură consumul de putere fără sarcină. Eficiențele ridicate de până la 90% permit operarea în siguranță de la –40°C la +65°C, fără pierdere de putere, și de până la 85°C cu pierdere de putere. Toate modelele au o plajă mare a tensiunilor de intrare, de 2:1, și tensiuni de ieșire precis reglementate și izolate. Cu cele mai noi certificări de siguranță IT (IEC/EN/UL 62368-1), linia TRI este alegerea perfectă pentru multe aplicații solicitante din domeniul industrial, al transportului și al instrumentelor.

Am adăugat Seria TRI de convertoare DC/DC în gama noastră de produse, iar acestea sunt disponibile la cerere. Informațiile privind prețul și condițiile de livrare pot fi găsite pe website-ul nostru.

Dacă sunteți interesat de alte produse TRACOPOWER, sau doriți mai multe informații, ne-ar face plăcere să vă fim de ajutor la info@soselectronic.ro