Mediul dur ce poate fi de multe ori găsit în căi ferate sau aplicații industriale este o adevărată provocare pentru componentele electronice, în special pentru sursele de alimentare. Plaja mare de temperaturi, vibrațiile, variațiile mari ale tensiunilor de intrare, toate acestea necesită surse de alimentare de foarte bună calitate, pentru a îndeplini cerințele de fiabilitate.

Convertoarele TEQ-40WIR sunt adecvate pentru o gamă mare de aplicații, însă produsul este proiectat în special pentru aplicațiile industriale unde se întâmplă de multe ori ca montarea unui PCB să nu fie posibilă, însă modulul să trebuiască a fi monetat pe șasiu.

Nivelul ridicat de eficiență, împreună cu construcția radiatorului, permit o temperatură de funcționare de până la +83°C cu răcire prin convecție naturală, fără pierdere de putere, și de până la +92°C cu pierdere de putere.
Alte carcateristici includ blocarea sub tensiune, protecția împotriva supraîncingerii și protecția la scurt circuit.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, sau sunteți interesat de alte produse TRACO Power, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro