Gama TSR-WI este un set de convertoare neizolate POL (Point of Load) cu o plajă ultra-wide 8:1 de tensiuni de intrare ce vin în ambalaje standard SIP-3.

Acoperind majoritatea tensiunilor standard pentru bus-uri și baterii, această gamă de convertoare POL reprezintă o soluție versatilă pentru multe aplicații în sisteme cu putere distribuită unde trebuie gestionate diferite tensiuni de intrare. A putea folosi același convertor în mai multe situații diferite reduce în mod eficient lista de materiale (BOM) pentru o aplicație dată.

Eficiența ridicată, de până la 94%, permite o plajă a temperaturii de utilizare de la -40 la +85°C, făcându-le niște înlocuitoare directe excelente pentru regulatoarele liniare LMxx mai puțin eficiente. Disponibile cu curent maxim de ieșire de 0.6 sau 1A și caracteristici standard precum curent de repaus redus, reglaje precise și protecția împotriva scurtcircuitului, supratensiunii și suprasarcinii. 

Convertoarele din gama TSR-WI sunt adecvate pentru multe aplicații pe bază de baterie și cu putere distribuită.

Pentru informații cu privire la preț, livrare sau alte produse TRACOPOWER, vă rugăm să ne vizitați pagina sau să ne contactați la info@soselectronic.ro