Seria TEL 10WI este o gamă de convertoare izolate de 10 W cu o carcasă metalică ultra compactă de DIP-16. Scopul acestor produse era de a reduce consumul convertoarelor DC/DC până la limita care nu implică sacrificarea eficienței ridicate. Seria TEL 10WI stabilește noul standard pentru densitatea de putere la 3,83W/cm3.

Seria TEL 10WI oferă o plajă mare de tensiuni de intrare 4:1 și prezintă o eficiență ridicată de până la 86%, care permite o temperatură de funcționare de până la +70°C la sarcină completă și de până la 88°C la sarcină de 50%. Există disponibile două opțiuni de tensiuni de intrare: 9-36VDC și 18-75VDC. Aceste două plaje acoperă aproape toate cerințele aplicațiilor industriale.

Convertoarele au un filtru intern de intrare pentru a se conforma la EN 55032 / EN 55022 clasa A privind emisiile. Modelele incluse în seria TEL 10WI reprezintă o soluție economică pentru aplicații care presupun un spațiu și costuri limitate, din domeniile IT, de instrumentaţie și dispozitive electronice industriale.

Pentru aplicații mai puțin solicitante unde plaja de tensiune de intrare de 2:1 este suficientă, seria de convertoare 10W DC/DC de la TEL10 este disponibilă. De asemenea, este o alternativă mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor la seria TEL10WI. Produsele ambelor serii pot fi găsite în gama noastră de produse, disponibile pentru comandă.

În cazul în care sunteți interesat de oricare dintre produsele Traco Power, sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la tracopower@soselectronic.com