Sursele de alimentare TPP 15A-D AC/DC prezintă un sistem dublu de izolare I/O ranforsat, ce se conformează standardelor de siguranță medicală IEC/EN/ES60601-1 ediția a III a pentru certificare 2 x MOPP, pentru o altitudine de funcționare de 5000m. 
Curentul de scurgere este sub 75 µA, ceea ce face ca unitățile să fie adecvate pentru aplicații BF (body floating/corp flotant). Tipul BF este în general utilizat pentru piesele aplicate care au un contact conductiv cu pacienții sau au contact pe termen mediu sau lung cu pacientul. Câteva exemple de astfel de echipamente sunt sistemele de monitorizare a tensiunii arteriale, incubatoarele și dispozitivele cu ultrasunet.

A alege între eficiență ridicată versus tensiune de izolare mare reprezintă întotdeauna o provocare pentru ingineri. TPP15A-D are o eficiență excelentă de până la 88.5% și oferă o densitate mare de putere, într-un format de numai 25.4 x 38.1 mm (1.0” x 1.5”).
Plaja temperaturii de funcționare la capacitate maximă variază între –40°C și +60°C, în timp ce sursa poate funcționa până la 85°C cu reducerea sarcinii cu 50%.

Unitățile funcționează în conformitate cu nivelurile EMC de emisii și imunitate pentru dispozitive medicale, în conformitate cu cel mai nou standard IEC 60601-1-2 ediția a IV a.

Pentru informații privind prețul și condițiile de livrare, vă rugăm vizitați webshop-ul nostru.

Pentru mai multe informații privind produsele TRACO POWER, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro