înaltă calitate pentru conversia puterii electrice. Această companie se ocupă în primul rând cu producția unei game variate de convertoare pentru aplicații industriale, IT, medicale și feroviare. Traco oferă convertoare într-o plajă de putere ce pleacă de la doar câțiva wați și ajunge până la mai mulți kW. 

TIM 3.5 este o gamă de convertoare DC/DC mici, proiectate pentru a fi instalate în PCB-uri (pachet DIP-16 Compact 24.3x14.4x10.5mm). Este clar chiar din denumirea sa (TIM 3.5) că discutăm despre convertoare 3.5 Watt DC/DC cu regulator, iar majoritatea acestora au o eficiență de peste 80%.

Există o gamă largă de tensiuni de intrare și ieșire, așadar proiectanții pot alege exact convertorul adecvat proiectului lor. Diferitele convertoare au plaje de tensiuni diferite, cu o tensiune de izolație de 5000 VACrms. Temperatura de funcționare este de -40 ° C până la +90 ° C, o plajă comună pentru astfel de convertoare.

Seria TIM 3.5 este, de obicei utilizată în aplicații industriale, unde se pune accentul pe o funcționare fără probleme în medii dure. Nivelul minim de curenți de scurgere (mai puțin de 2uA) și tensiunea de izolație mare face aceste convertoare perfecte pentru dispozitivele medicale.

Convertoarele fiabile TRACO din seria TIM 3.5 pot fi găsite în stocul nostru. 

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, sau sunteți interesat de alte produse TRACO POWER, ne-ar face plăcere să vă ajutăm la sales@soselectronic.com