Traco Power oferă o gamă variată de module de putere complet încapsulate ce include peste 200 de modele standard. Acestea sunt disponibile pentru instalare pe PCB-uri, pe carcase, cu regletă sau cu pini terminali, sau cu cablu cu capete libere pentru instalare în carcase deschise.

Sursele de alimentare sunt cele mai stresate componente ale dispozitivelor electronice. Ele trebuie să suporte plaje mari de temperatură și, din cauza faptului că ele și generează căldură convertind energia de intrare în putere de ieșire, eficiența ridicată este un parametru crucial pentru fiecare sursă de alimentare.

TMPS10 – Soluții de alimentare ultra compacte pentru dispozitive Iot
Seria TMPS 10 include module de putere AC/DC ultra compacte într-o carcasă din plastic complet încapsulată pentru instalare pe PCB. În afară de cele mai noi aprobări de securitate din domeniul industrial și al soluțiilor IT (IEC/EN/UL 62368-1), acestea sunt certificate și conform IEC/EN 60335-1 pentru electrocasnice.

Aceste module de 10 Wați sunt soluția ideală pentru circuite de mică putere sau circuite izolate, atunci când spațiul este un factor critic pentru alimentarea eficientă a unui mod de standby, atunci când certificarea conform directivei ErP este necesară.

Seria TMPS oferă surse de alimentare de 3W și 5W, TMPS03 și TMPS05, care sunt, împreună cu versiunea de 10W a luim TMPS10, disponibile la cerere în selecția noastră.

Dacă sunteți interesat de alte produse Traco Power, sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro.