Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
TRACOPOWER

Traco TSR-1 gratuit! Sunteţi unul dintre câştigători?

20 dintre dumneavoastră care au participat la concursul nostru recent vor putea în curând încerca gratuit aceste minunate regulatoare cu comutare.

In mod evident, regulatoarele cu comutare reprezintă un înlocuitor eficient pentru stabilizatoarele lineare. Aceasta se reflectă în interesul dumneavoastră şi în participarea record la concursul publicat în articolul - Încercați înlocuitorul eficient pentru regulatoarele standard 78xx. 504 dintre cititorii noștri ne-au trimis răspunsurile lor la întrebarea puţin „insidioasă”- Ce conductor este necesar pentru o bună funcționare a TSR-1?

Răspunsul corect este că TSR-1 este o soluție completă ce include un inductor, şi astfel nu are nevoie de un inductor-bobină pentru a funcționa corespunzător. Majoritatea dintre dumneavoastră ați răspuns corect dar mulți au răspuns ca un inductor 8,2 uH este necesar. Acceptam că, așa cum a fost formulată, întrebarea putea fi înțeleasă şi în sensul următor: „Ce trebuie făcut ca TSR-1 să întrunească cerințele EN 55022 clasa A?” (când este necesar să adăugam un filtru Pi cu o bobină de 8,2uH şi două condensatoare), şi prin urmare am inclus toți participanții la tragerea la sorţi.

Vă mulțumim pentru participare. Câștigătorii regulatoarelor Traco TSR-1 sunt:

Beck János (HU)
Ing. Dlugoš Alojz (SK)
Ing. Pavol Zuskáč (SK)
Kónya László (HU)
Boris Letocha (CZ)
Jaroslav Kvíz (CZ)
Polgár Zsolt (HU)
Ladislav Toldy (SK)
Ing. Boris Klusmeyer (DE)
Bogdan Argatu (RO)
Ivan Doležal (CZ)
Jaroslav Čechák (CZ)
Ing. Filip Šaněk (CZ)
Milan Sihelský (SK)
Pavol Paralič (SK)
František Kefurt (CZ)
Petr Sedláček (CZ)
Bartłomiej Szczygieł (PL)
Ľubomír Bobák (SK)
Miroslav Motýľ (SK)

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact