UDOO

Webinarul SOS– Căutaţi o platformă puternică pentru aplicaţiile dumneavoastră Linux?

Ați ratat webinarul nostru? Vizualizați-l aici - înregistrarea VIDEO...

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 31.10.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
In cadrul Webinarului s-a prezentat UDOO ca un SBC incorporat puternic cu un singur panou bazat pe puternicul cip Freescale i.MX6 care oferă o platformă completă şi fiabilă pentru aplicațiile dumneavoastră.
Toți participanții la webinar au putut achiziționacamera Autofocus 5.0 la un preț special precum şi o mostră din senzorul de umiditate şi temperatura Sensirion GRATUIT.

MAI MULTE despre UDOO...

Ați ratat webinarul?

Dacă ați ratat webinarul, vizualizați înregistrarea video...

Materiale video

Programme of webinar:
- General introduction to the UDOO Board
- Hardware features
- Main aspects regarding the creation of projects with it
- main aspects of creating a Linux or Android project with UDOO boards
- Examples
- Q&A

Vă puteţi deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii