Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
VOIPAC

Fiţi la curent cu noile dezvoltări rapide

Mulţi dintre dumneavoastră au avut ocazia de a vedea diferenţa aplicaţiilor de dezvoltare pe microprocesoare cu un cip şi pe dispozitive integrate pe durata Workshop-ului Pizza din luna aprilie.

Sfârţitul lunii aprilie a fost dedicat Voipac şi pizza. Din 23 aprilie v-am vizitat în Brno, Trenčín, Budapest şi Košice. In aceste oraţe v-aţi putut familiariza cu arhitectura sistemului cu procesor ARM 9 şi sistem de operare Linux şi să învăţaţi să conectaţi mediul de dezvoltare Qt la modulele Voipac.

Mulţi dintre dumneavoastră au apreciat contribuţia acestui workshop practic. Interesul manifestat faţă de workshop-ul Pizza s-a apropiat de recordul înregistrat. In toate cele patru oraţe, locurile disponibile au fost în întregime ocupate şi graţie interesului dumneavoastră am mai adăugat unul în data de 21.5.2013 și 22.5.2013.

Puteţi afla mai multe detalii despre acest workshop din comentariile şi fotografiile participanţilor ... :-)


Observaţiile dumneavoastră :

Orientaţi fiind spre necesităţile clienţilor noţtri, încercam să ne dezvoltam iar acest workshop a fost de mare ajutor.
Ing. Petr Kouba, AKI ELECTRONIC spol. s r.o.

Ne-am gândit la un dispozitiv similar de ceva vreme şi asta m-a asigurat că aceasta este soluţia cea bună.
Pavel Kvaltin, Bartech s.r.o.

Această soluţie este ca şi cum ţi-ai da bicicleta pe o maţină.
Participant anonim :)

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact