de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
VOLTCRAFT

De-acum încolo umezeala nu vă va mai surprinde

Humidity

Umidometrul Voltcraft MF-100 măsoară cu ușurință, într-o manieră non-invazivă, majoritatea materialelor de construcție, la o adâncime de până la 40 mm.

De multe ori avem nevoie să măsurăm umezeala unui material (lemn, ciment, perete) înainte de a putea înainta cu lucrările de construcție, cum ar fi tencuirea sau vopsirea. Dispozitivul digital de măsurare MF-100, care funcționează pe principiu capacitiv, este perfect adecvat acestui tip de măsurătoare.

Permitivitatea multor materiale depinde de umiditatea acestora. MF-100, precum și alte umidometre care funcționează pe acest principiu, oferă "o măsurare a proporțiilor", i.e. dispozitivul nu afișează valoarea exactă a umezelii, ci "valoarea" care corespunde umezelii materialului măsurat.

Acest lucru înseamnă că o valoare va corespunde lemnului uscat, iar o altă valoare va corespunde unui perete uscat din gips-carton. A ști cum să compari două zone diferite este, în practică, mult mai important decât valoarea absolută a umezelii. Dacă măsurați doar câteva tipuri de materiale, veți afla foarte repede distanța la care datele măsurate variază pentru un anumit material, aflând astfel valoarea care corespunde materialului uscat și cea care corespunde materialului umed.

MF-100 este echipat cu un display cu lumină de fundal și alarmă sonoră care grăbește procesul de măsurare, deoarece nu trebuie să fi atent la display și te poți concentra pe locația măsurătorii. Bineînțeles, există și funcții de măsurare a umezelii maxime și minime, cu funcție Hold, ce poate salva valoarea actuală pentru o numărătoarea inversă confortabilă, chiar și fără ca sonda să atingă materialul măsurat.

Pentru o referință rapidă, display-ul are și un indicator de stare ce indică nivelul de umiditate în trei stagii: USCAT, RISC și UMED. Vă puteți stabili propriile valori pentru acest indicator și îl puteți ajusta pentru măsurătorile dumneavoastră preferate.

Valoarea umezelii este afișată într-o plajă de 0-100 cu o rezoluție de ± 0.1. Sonda de umezeală folosită poate măsura diferite materiale la o adâncime de până la 20-40mm, fără a fi necesară găurirea materialului măsurat.

Unde puteți folosi higrometrul:

După cum am menționat anterior, MF-100 își găsește utilitatea în special în măsurarea materialelor de construcție, lucru care îl face adecvat pentru utilizarea în construcții și în orice alt domeniu în care umiditatea acestor materiale trebuie măsurată. Ar putea fi foarte util și în industria de prelucrare a lemnului.

Mulțumită prețului accesibil, acest dispozitiv ar putea fi util și pentru măsurători casnice. De exemplu, în cazul în care ardeți lemne, știți că este bine să folosiți lemn uscat, pentru a maximiza puterea calorică.

De asemenea, puteți folosi acest instrument pentru a detecta probleme legate de o hidroilozație proastă în casă, astfel încât să o rezolvați înainte de apariția mucegaiului sau deteriorarea pereților.

Poate fi folosit în multe situații, iar în cazul în care preferați un instrument de măsurare ce funcționează într-o manieră simplă, rapidă și non-invazivă, acest umidometru este alegerea ideală pentru dumneavoastră. MF-100 face parte din produsele prezente în depozitul nostru. 

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații sau sunteți interesat de alte produse VOLTCRAFT, ne-ar face plăcere să vă oferim un sfat la info@soselectronic.ro

Caracteristici interesante:

 • Adâncime de măsurare 20-40mm
 • Materiale măsurate: lemn, ciment, tencuială și alte materiale de construcție
 • Plajă de măsurare 0-100 unități
 • Rezoluția valorii măsurate ± 0.1 unități
 • Metodă de măsurare: capacitanță
 • Display cu lumină de fundal / semnal audio

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare


MF-100 VOLTCRAFT  
MF-100

Capacitive Moisture Meter 0-100% 240x60x30mm

Hygrometers

Comanda nr.: 152279
Producător: VOLTCRAFT
pe stoc 4 buc.
1 buc.+
5 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
509,00 RON
494,00 RON
489,00 RON
468,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii