Voltcraft VC-337 multimetru cu clește ultra-slim

Mulțumită dimensiunii și formei sale, cleștele ampermetric TRMS VC-337 este ideal pentru măsurarea în instalațiile dense ale cutiilor de distribuție și mașinilor. Îl puteți găsi în selecția noastră.

Dacă ați efectuat vreodată o măsurătoare într-o cutie de distribuție, de exemplu pe cablurile care duc la întrerupătoare individuale, probabil v-ați confruntat cu o situație similară – cleștii ampermetrici convenționali au cleștii prea lați, lucru care face foarte dificilă sau chiar imposibilă măsurarea curentului care trece prin conductorii individuali în apropierea întrerupătoarelor.

Cleștii ampermetrici cu o pereche suplimentară clești înguști, printre care se numără și Voltcraft VC-337, rezolvă această problemă foarte elegant.

Pe lângă cleștii săi înguști, dispozitivul în sine este relativ mic și îngust, așa că se așează foarte bine în mână. VC337 poate măsura și curent continuu la 1mA, fiind astfel instrumentul ideal pentru măsurare atât în echipamentele convenționale cu curent continuu cât și în instalații auto.

Display-ul poate afișa o citire de maxim 3999, iar selecția plajei este automată. Raportul preț/performanță excelent al VC337 este intensificat și prin faptul că instrumentul asigură măsurarea true r.m.s. (TRMS) a valorilor în curent alternativ.

Cleștii ampermetrici VC-337 pot fi găsiți în stocul nostru.

Puteți găsi informații detaliate cu privire la noutățile din portfoliul nostru online, sau ne-ar face plăcere să vă oferim un sfat la info@soselectronic.ro

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Produse suplimentare


VC-337 VOLTCRAFT  
VC-337

Digital Current Clamp Multimeter CATII 600V/CATIII 300V 40A AC/DC

Clame Multimetre

Comanda nr.: 336771
Producător: VOLTCRAFT
pe stoc 12 buc.
(11.12.2020: 15 buc.)
1 buc.+
246,00 RON
Comandă:
  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii