Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
WAGO

13 dintre dvs. vor testa avantajele practice ale blocului de conexiuni Wago TopJob S

În zilele imediat următoare, câştigătorii vor primi un bloc de conexiuni tripolar de probă, cu caracteristici de top şi montare pe şină DIN.

În ciuda faptului că blocurile de conexiuni cu montare pe şină DIN nu sunt necesare, ca să spunem aşa, la “orice” dispozitiv, ne-aţi surprins prin participarea la concursul pe care l-am publicat recent în articolul Wago TOPJOB ® S – standardul de astăzi al instalaţiilor? cu întrebarea de concurs “Ce instrument este necesar pentru instalarea de conductoare masive în blocurile de conexiuni TOPJOB S?“, deoarece toţi aţi răspuns corect – nu este necesar nici un instrument.

Vă mulţumim pentru participare! Din aproximativ 60 de participanţi, câştigătorii blocului de conexiuni Wago 2003-6641 sunt următorii:

Libor Veselý (CZ)
Petr Hladký (CZ)
Klaus Büttner (DE)
Galántay Gáborné (HU)
Hanák Péter (HU)
Ignácz János (HU)
Sándor László (HU)
Dávid Goliáš (SK)
Peter Čučka (SK)
Tížik Jaroslav (SK)
Ing. Rastislav Ďurica (SK)
Róbert Sloboda (SK)
Ing. Marinel Maican (RO)


Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact