WAGO

Profitaţi de o ofertă specială pentru a avea propria dumneavoastră “Brazuca”

Oferta verii de la compania Wago constă în setul rentabil din clemele favorite împreună cu o replică de calitate a mingii oficiale a campionatului de fotbal – Brazuca.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 23.06.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Ocazia de a câștiga un suvenir de la un eveniment sportiv mondial durează doar pentru o anumită perioadă de timp. DVD, postere, mascote şi alte „cadouri” sunt lucruri apreciate şi dorite. Dar probabil cel mai prețios este un lucru pe care îl putem utiliza noi-înșine. In acest caz este o replică de calitate a mingii Brazuca, adică mingea oficială a campionatului mondial de fotbal din Brazilia 2014.
Cum o puteți obține? Tot ce trebuie să faceți este să optați pentru blocurile terminale de instalare bine cunoscute şi extrem de eficiente din seria 2273. La cumpărarea unui set special Wago 887-119 veți obține 400 de bucăți 2273-203, 400 bucăți 2273-205, o replică de calitate a mingii Brazuca şi o pompă practică cu ac utilizabilă şi pentru umflarea altor mingi.


La prețul de 89 EUR veți obține 800 de bucăți din blocurile terminal de instalare şi un cadou valoros ce vă va menține în formă :-).
Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Materiale video

Avantaje / Caracteristici:

  • Set cadou de blocuri terminale cu o replică de calitate a balonului Brazuca
  • 400x 2273-203 + 400x 2273-205
  • Set cu pompă de umflat practică
  • Balon fabricat 100% din poliuretan termoplastic
  • Calitate înaltă şi durabilitate
  • Balon dimensiunea nr. 5

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii