Introducând stația de lipit WE 1010 pe piață, Weller stabilește un nivel foarte ridicat al raportului caracteristici / preț. Nici nu este de mirare, dat fiind că o stație de 70W de bună calitate, la un preț mai mic de 150 de euro, nu găsim pe toate drumurile.

V-am prezentat recent setul de lipit WE1010, cu o descriere amănunțită, în articolul nostru - Stație de lipit Weller la mai puțin de 150 Euro?

Cel mai nou set WE 1010 este disponibil și în așa numitul kit educațional, care, pe lângă kitul WE 1010 obișnuit, mai conține și următoarele:

-Sârmă de lipit modernă WSW SCN M1 cu diametru de 0,8mm/100g
-Cleşte de tăiat de foarte bună calitate 170MN
-Vârf de lipit ET B (2,4mm).

Aparatul de lipit WSW cu nichel și aditivi de microaliere are o capacitate excelentă de umectare și este foarte blând cu vârfurile de lipit, contribuind astfel la o durată de viață mai lungă a acestora.

Printre produsele Weller (grupul APEX) putem găsi și cleștii Xcellite, ce sunt binecunoscuți, de zeci de ani, pentru calitatea lor foarte bună. Mai precis, Xcellite 170MN este un clește tăietor cu profil jos, pentru uz general, ce necesită o forță redusă din partea operatorului și este sigur din punctul de vedere al riscului de descărcare electrostratică.

Ca rezultat, kitul educațional WE 1010 oferă posibilitatea atractivă de a încerca (împreună cu o nouă stație) și o sârmă modernă de lipit, clești de tăiere de foarte bună calitate, plus 2.4mm extra, pentru lipituri relativ mari (WE 1010 este în setul de bază livrat cu un vârf ET A).

Extrem de rentabil, kitul educațional WE1010, este acum prezent în stocul nostru standard, iar noi avem convingerea că își va găsi drumul către multe dintre locurile dumneavoastră de lucru.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, sau sunteți interesat de alte produse WELLER, vă rugăm să ne vizitați magazinul online sau să ne contactați la info@soselectronic.ro