Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
YAGEO

Marcajul rezistoarelor cu montare pe suprafaţă (SMD) va fi de domeniul trecutului?

Firma YAGEO şi-a anunţat intenţia de a îndepărta marcajul rezistoarelor cip RC/AC 0603,0805,1206 SMD de la 1 iulie 2013.

Aceasta înseamnă că situaţia cu marcajul rezistoarelor cip (0603/0805/1206) în curând va fi similară condensatoarelor cip - adică fără marcaj la partea de sus a componentei. Motivul acestei măsuri este acela de a reduce întrebuinţările chimice inutile, în scopul protejării mediului.
Fireşte, pentru a identifica valoarea produsului în ceea ce priveşte rezistenţa, fiecare bobină în parte va fi etichetată cu toate datele relevante existente. Performanţa, caracteristicile, specificaţiile şi procesul de fabricaţie pentru aceste rezistoare vor fi aceleaşi. Aşadar, eliminarea marcajului de la partea de sus a produsului propriu-zis nu are impact asupra funcţionalităţii şi fiabilităţii produsului. Ambele tipuri de produse, cele cu marcaj şi cele fără marcaj, vor coexista o scurtă perioadă, pe măsură ce liniile de producţie se vor schimba.

Informaţii detaliate : Yageo - Eliminarea marcajului la RC/AC 0603/0805/1206.webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact