ATTEND

Attend Technology Inc./ Taiwan este o companie în plină expansiune, înfiinţată în 2002, specializată în dezvoltarea şi producţia de soluţii de conectare.
ATTEND
Produse ATTEND din oferta noastră
Referinţe
Candice Lai/ ATTEND
Suntem încântați că SOS electronic este distribuitorul nostru. Fiind o echipă profesionistă, ați făcut o treabă excelentă în promovarea dezvoltării afacerilor ATTEND în Europa. SOS electronic reușește să înțeleagă complet piețele și clienții țintă ai ATTEND. De asemenea, ați reușit creșteți popularitatea brandului nostru pe piața Europeană. Suntem foarte fericiți că avem un astfel de parter. SOS electronic are o echipă de vânzări și marketing excelentă și de încredere.
Aveți nevoie de ajutor?
De ce ATTEND?
  • wide portfolio of quality products
  • excellent price/ performance ratio
Stiati că?
ATTEND portfolio consists of sockets, connectors and cable assemblies for industry, communication, audio-video equipment and computers. Among Attend products can be found memory cards sockets, SIM cards sockets, FPC connectors, HDMI, E-SAT, RJ45, USB and many other types of connectors.
Articolele producătorului ATTEND
Ne extindem gama de socket-uri ATTEND pentru module MiniPCIe

Ne extindem gama de socket-uri ATTEND pentru module MiniPCIe

Seria 119A de socket-uri de 9.9mm de la ATTEND extinde gama de accesorii populare pentru modulele mini PCI express. Alegeți una dintre cele trei versiuni posibile luând în considerare prețul, intensitatea muncii și cerințele legate de spațiu.

NanoSIM în industrie

NanoSIM în industrie

ATTEND, un binecunoscut producător de carduri SIM și de memorie, se gândește și la soluțiile industriale, și a lansat un nou socket pentru nanoSIM, cu accent pe durabilitate în medii dure, la temperaturi variind între -40°C și +105°C, și cu posibilitatea de instalare cu susul în jos.

Soclu dublu pentru card Nano-SIM inteligent

Soclu dublu pentru card Nano-SIM inteligent

Două carduri SIM ne oferă posibilitatea de a alege un operator cu o acoperire mai bună, precum și posibilitatea de a folosi tehnologiile 4G și LPWA. Seria 115S de socluri duble pentru carduri nano-SIM de la Attend oferă mai multe beneficii dovedite în comparație cu competiția.

Videoclipurile producătorului ATTEND

M.2 connector (NGFF)

Încărcat pe server: 20.05.2014

ATTEND on Embedded World 2013

Încărcat pe server: 11.03.2013
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii