de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

ATTEND

Producător ATTEND
Attend Technology Inc./ Taiwan este o companie în plină expansiune, înfiinţată în 2002, specializată în dezvoltarea şi producţia de soluţii de conectare.
ATTEND
De ce ATTEND?
  • wide portfolio of quality products
  • excellent price/ performance ratio
Stiati că?
ATTEND portfolio consists of sockets, connectors and cable assemblies for industry, communication, audio-video equipment and computers. Among Attend products can be found memory cards sockets, SIM cards sockets, FPC connectors, HDMI, E-SAT, RJ45, USB and many other types of connectors.
Referinţe
Candice Lai/ ATTEND
Suntem încântați că SOS electronic este distribuitorul nostru. Fiind o echipă profesionistă, ați făcut o treabă excelentă în promovarea dezvoltării afacerilor ATTEND în Europa. SOS electronic reușește să înțeleagă complet piețele și clienții țintă ai ATTEND. De asemenea, ați reușit creșteți popularitatea brandului nostru pe piața Europeană. Suntem foarte fericiți că avem un astfel de parter. SOS electronic are o echipă de vânzări și marketing excelentă și de încredere.
Produsele din oferta noastră
Articolele producătorului
Soclu dublu pentru card Nano-SIM inteligent ATTEND

Soclu dublu pentru card Nano-SIM inteligent

Două carduri SIM ne oferă posibilitatea de a alege un operator cu o acoperire mai bună, precum și posibilitatea de a folosi tehnologiile 4G și LPWA. Seria 115S de socluri duble pentru carduri nano-SIM de la Attend oferă mai multe beneficii dovedite în comparație cu competiția.

Conectorii M.2 – Cheia către o conexiune de succes ATTEND

Conectorii M.2 – Cheia către o conexiune de succes

Conectorii M.2, cunoscuți inițial sub numele de NGFF, au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în fața factorului de formă MiniPCIe și sunt folosite drept standard în sisteme de calcul, echipamente de comunicații și aplicații M2M.

Socket UHS-II pentru cardurile micro SD 4.0 ATTEND

Socket UHS-II pentru cardurile micro SD 4.0

112L-TDA0 – un card socket fiabil și eficient din punctul de vedere al costurilor, având o capacitate de transfer de 312MB/s, de la ATTEND.

Folosiți calculatoare incorporate? Veți avea nevoie de asta ATTEND

Folosiți calculatoare incorporate? Veți avea nevoie de asta

Attend oferă acum două Mufe pentru Module MXM foarte interesante. Una pentru Module SMARC/EDM/APALIS, iar cealaltă pentru Module QSeven.

Materiale video
M.2 connector (NGFF)

M.2 connector (NGFF)

Încărcat pe server: 20.05.2014

ATTEND on Embedded World 2013

ATTEND on Embedded World 2013

Încărcat pe server: 11.03.2013

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii