AUREL

AUREL

AUREL – o societate cu sediul în Italia cu peste 40 de ani de experienţă, specializată în producţia de module RF de putere mică. Produsele AUREL includ: pelicule groase hibrid cu design şi montare personalizate, module de radiofrecvenţă cu tehnologie brevetată, module pentru aplicaţii aeroelectronice, instrumente medicale şi telecomenzi.

Articolele producătorului

Soluţie gata de utilizare pentru controlul sigur cu modulele Aurel

Soluţie gata de utilizare pentru controlul sigur cu modulele Aurel

Autentificarea sigură şi utilizarea simplă sunt caracteristicile cheie ale componentelor din seria RX-4MHCS de la compania Aurel. Utilizând tehnologia KeeLoq de la compania Microchip, ele reprezintă o soluție completă pentru controlul de la distanţă şi autentificare.

Telecomandă cu cod flotant

Telecomandă cu cod flotant

Receptor extrem de sensibil cu decoder HCS integrat. Cu siguranţă aţi observat deja, că în oferta firmei AUREL este şi receptorul compact RX-4MHCS pe frecvenţă radio cu patru canale.

Aveți nevoie de ajutor?
De ce AUREL?
  • companie specializată pe module RF cu putere de consum redusă
  • peste 40 de ani de experiență
  • un raport preț / performanțe foarte bun
Stiati că?

Versatilitatea ridicată a tehnologiei de aplicare a unei pelicule multistrat "thick film technology" folosite în industria electronicii, aduce numeroase beneficii dpdv economic în domenii precum industria auto, militară, biomedicală sau pur științifică. Din portofoliul producătorului Aurel, oferim în principal module de comunicații R, receptoare, transceivere, decodoare și telecomenzi.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii