AUREL

AUREL – o societate cu sediul în Italia cu peste 40 de ani de experienţă, specializată în producţia de module RF de putere mică. Produsele AUREL includ: pelicule groase hibrid cu design şi montare personalizate, module de radiofrecvenţă cu tehnologie brevetată, module pentru aplicaţii aeroelectronice, instrumente medicale şi telecomenzi.
Produse AUREL din oferta noastră
RF Module(159)
fără categorii
Antene(10)
fără categorii
Aveți nevoie de ajutor?
De ce AUREL?
  • companie specializată pe module RF cu putere de consum redusă
  • peste 40 de ani de experiență
  • un raport preț / performanțe foarte bun
Stiati că?
Versatilitatea ridicată a tehnologiei de aplicare a unei pelicule multistrat "thick film technology" folosite în industria electronicii, aduce numeroase beneficii dpdv economic în domenii precum industria auto, militară, biomedicală sau pur științifică. Din portofoliul producătorului Aurel, oferim în principal module de comunicații R, receptoare, transceivere, decodoare și telecomenzi.
Articolele producătorului AUREL
Telecomandă LoRa cu rază de acțiune de până la 8km în spațiu liber

Telecomandă LoRa cu rază de acțiune de până la 8km în spațiu liber

Transmițătorul semiduplex pe bază de tehnică de modulare LoRa, XTR-8LR-4ZN de la AUREL, asigură o comunicare radio de lungă durată, imunitate ridicată la interferențe, sensibilitate ridicată și consum redus de putere.

Soluţie gata de utilizare pentru controlul sigur cu modulele Aurel

Soluţie gata de utilizare pentru controlul sigur cu modulele Aurel

Autentificarea sigură şi utilizarea simplă sunt caracteristicile cheie ale componentelor din seria RX-4MHCS de la compania Aurel. Utilizând tehnologia KeeLoq de la compania Microchip, ele reprezintă o soluție completă pentru controlul de la distanţă şi autentificare.

Telecomandă cu cod flotant

Telecomandă cu cod flotant

Receptor extrem de sensibil cu decoder HCS integrat. Cu siguranţă aţi observat deja, că în oferta firmei AUREL este şi receptorul compact RX-4MHCS pe frecvenţă radio cu patru canale.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.