BRIDGETEK

Cu scopul de a satisface mai bine extinderea piețelor, FTDI Chip a ȋnființat o nouǎ companie, Bridgetek. Cu sediul în Singapore, noua companie are birouri în Glasgow și Taipei, ceea ce-i permite să răspundă rapid la nevoile clienților din întreaga lume.
Produse BRIDGETEK din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce BRIDGETEK?
  • multiplu-premiatǎ de Embedded Video Engine (EVE), a implementat în familia FT800 controlere grafice care permit inginerilor să proiecteze interfețe om-mașină sofisticate (HMI)
  • permite conectarea unui display grafic TFT la fiecare microcontroler cu interfață SPI
  • familia de microcontrolere FT 900 cu performanțe optimizate
Stiati că?
Nu este nevoie să fiți programator pentru a proiecta HMI deplin funcțional. EVE Screen Designer (ESD) 3.x va face toata munca de programare pentru dvs., iar dvs. vă puteți concentra pe design vizual.
Articolele producătorului BRIDGETEK
Faceți cunoștință cu cea de a 3 a generație de EVE

Faceți cunoștință cu cea de a 3 a generație de EVE

Plecând de la succesul primelor două generații de controlere FT8xx cu ecran tactil, Bridgetek a introdus două noi cipuri, BT815 și BT816. Posibilitatea de a se conecta la până la 256MB de FLASH extern nu este singura îmbunătățire pe care o oferă EVE3.

EVE – un companion ideal pentru microcontroller-ul dumneavoastră

EVE – un companion ideal pentru microcontroller-ul dumneavoastră

Aplicația dumneavoastră are cumva nevoie de display grafic TFT? Rămâneți la microcontroller-ul dumneavoastră preferat. Familia de controllere grafice EVE de la Bridgetek va avea grijă de display.

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva

EVA Screen Designer (ESD) 3.x este cel mai recent IDE SW pentru dezvoltarea de aplicații grafice bazate pe cipuri FT 90x și FT 81X.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii