de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

BRIDGETEK

Producător BRIDGETEK
Cu scopul de a satisface mai bine extinderea piețelor, FTDI Chip a ȋnființat o nouǎ companie, Bridgetek. Cu sediul în Singapore, noua companie are birouri în Glasgow și Taipei, ceea ce-i permite să răspundă rapid la nevoile clienților din întreaga lume.
De ce BRIDGETEK?
  • multiplu-premiatǎ de Embedded Video Engine (EVE), a implementat în familia FT800 controlere grafice care permit inginerilor să proiecteze interfețe om-mașină sofisticate (HMI)
  • permite conectarea unui display grafic TFT la fiecare microcontroler cu interfață SPI
  • familia de microcontrolere FT 900 cu performanțe optimizate
Stiati că?
Nu este nevoie să fiți programator pentru a proiecta HMI deplin funcțional. EVE Screen Designer (ESD) 3.x va face toata munca de programare pentru dvs., iar dvs. vă puteți concentra pe design vizual.
Produsele din oferta noastră
Articolele producătorului
Faceți cunoștință cu cea de a 3 a generație de EVE BRIDGETEK

Faceți cunoștință cu cea de a 3 a generație de EVE

Plecând de la succesul primelor două generații de controlere FT8xx cu ecran tactil, Bridgetek introduce două noi cipuri, BT815 și BT816. Posibilitatea de a se conecta la până la 256MB de FLASH extern nu este singura îmbunătățire pe care o oferă EVE3.

EVE – un companion ideal pentru microcontroller-ul dumneavoastră BRIDGETEK

EVE – un companion ideal pentru microcontroller-ul dumneavoastră

Aplicația dumneavoastră are cumva nevoie de display grafic TFT? Rămâneți la microcontroller-ul dumneavoastră preferat. Familia de controllere grafice EVE de la Bridgetek va avea grijă de display.

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva BRIDGETEK

Design grafic HMI pur și simplu? ESD 3.x ȋl va rezolva

EVA Screen Designer (ESD) 3.x este cel mai recent IDE SW pentru dezvoltarea de aplicații grafice bazate pe cipuri FT 90x și FT 81X.

Bridgetek CleO50 – un modul mai puternic, succesor Cleo35 BRIDGETEK

Bridgetek CleO50 – un modul mai puternic, succesor Cleo35

CleO50 al Bridgetek este un afișor ecranat de 5 inch simplu de programat Arduino.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii