CRC

CRC Industries a fost fondată în 1958, iar de-a lungul deceniilor o acumulat o vastă experiență în producția de produse specializate de cea mai bună calitate. Portofoliul lor oferă o foarte largă gamă de agenți chimici și spray-uri, cum ar fi lubrefianți, produse anticorozive, soluții de curățare, vopsele, etanșanți, adezivi, produse de sudură, agenți de eliberare și tot felul alte produse destinate tuturor – de la micii consumatori, la industria auto, la specialități industriale.
Produse CRC din oferta noastră
fără categorii
Aveți nevoie de ajutor?
De ce CRC?
Produsele CRC oferă un conținut mare de produs activ și eficiență maximă, furnizând astfel o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor.
Documentația tehnică detaliată și fișele cu date de siguranță (MSDS) mereu actualizate, în limbi locale, sunt, iarăși, un plus.
Stiati că?
CRC produce, de asemenea, spray-uri cu valvă 360° ce pot fi utilizate în orice poziție, chiar și cu susul în jos.
Articolele producătorului CRC
Citro cleaner, o puternică soluție de curățare și degresare

Citro cleaner, o puternică soluție de curățare și degresare

O soluție de curățare de mare putere, pe bază de terpeni naturali de portocală și alcool, cu puternice proprietăți de decontaminare, pentru o curățare sigură a echipamentelor în timpul activităților de mentenanță.

Încercați produsele profesionale pentru toate industriile

Încercați produsele profesionale pentru toate industriile

Ne-am îmbunătățit portofoliul cu adezivi, o gamă largă de agenți de curățare, lubrefianți, produse anti-coroziune, produse pentru sudare, soluții dezincrustante, și multe alte produse pentru producție, mentenanță și service, de la CRC Industries.

Videoclipurile producătorului CRC
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii