de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

EBM-PAPST

Înfiinţata în 1963 în Mulfingen / Germania, EBM-PAPST este lider mondial în producţia de ventilatoare şi motoare, oferind peste 14 500 de produse diferite. Produsele de înaltă calitate stabilesc noi standarde industriale în ceea ce priveşte eficienţa energiei electrice, nivelul zgomotului şi durata îndelungată de viaţă.
EBM-PAPST products in our offer
Aveți nevoie de ajutor?
De ce EBM-PAPST?
  • world market leader in fans and motors
  • top quality products
  • almost 50 years of experience
Stiati că?
EBM-Papst products find their use in ventilation technology, air-conditioning and refrigeration units, home and building, drive and rail technology, automotive industry, computers and office, heating, medicine and telecommunications. With over 10000 employees, EBM-Papst is a strong and reliable supplier of fan and motor technologies.
EBM-PAPST articles
Un alt ventilator EBM-Papst dovedit, direct din depozitul nostru
EBM-PAPST

Un alt ventilator EBM-Papst dovedit, direct din depozitul nostru

Vă prezentăm un alt ventilator axial compact atractiv 6224NH de la EBM-PAPST. Pe lângă avantajele tradiționale, precum fiabilitatea și calitatea, prețul și disponibilitatea imediată din stocul nostru sunt alte beneficii atrăgătoare.

Ventilator de primă calitate la un preț special
EBM-PAPST

Ventilator de primă calitate la un preț special

Ventilator axial compact de 60x60mm pentru aplicații modeste de până la 15 mm cu alimentare de 12Vdc oferă performanțe foarte bune și un raport preț/performanță atractiv. Și este disponibil imediat.

Cel mai mare ventilator pe care l-ați văzut vreodată...
EBM-PAPST

Cel mai mare ventilator pe care l-ați văzut vreodată...

Recunoaștem că este posibil să fi văzut un ventilator mai mare decât modelul nostru, S6D800-AD01-01 de la EBMPAPST. Însă dacă sunteți obșnuit să vedeți doar ventilatoarele din caietele dumneavoastră de notițe, atunci acesta este un ventilator foarte mare. Este doar cu 4 centimetri mai mic de 1 metru și îl puteți găsi în domeniul refrigerării și ventilării.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii