de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

ESPRESSIF

Producător ESPRESSIF
Espressif Systems este o companie fabless de semiconductoare, cu sediul în Shanghai Zhangjiang High-Tech Park, oferind soluții Wi-Fi de mică putere, Bluetooth SoC și wireless pentru aplicații ale Internetului lucrurilor (IoT). Espressif Systems proiectează o gamă de module și cipuri wireless și Wi-Fi de înaltă performanță. Lucrăm cu OEM-uri și ODM-uri pentru a le permite conectarea fără fir în produsele lor, prin dezvoltarea de soluții software care optimizează performanța și pentru a reduce timpul de dezvoltare.
De ce ESPRESSIF?
Espressif proiectează cipuri și module cu inteligență încorporată, ușor de utilizat și la prețuri accesibile, pentru aplicații IoT (Internetul Lucrurilor).
Stiati că?
Cipurile Espressif au apǎrut pe piață abia în 2014 și ȋn numai doi ani s-au vândut milioane de bucǎți.
Produsele din oferta noastră
Articolele producătorului
Construirea rapidă a produselor ESP32 ESPRESSIF

Construirea rapidă a produselor ESP32

ESP-Jumpstart este noul ghid de referință de la Espressif care are ca scop ajutarea dezvoltatorilor să își transforme ideile în produse efective cât mai repede posibil.

O conexiune WiFi de încredere ESPRESSIF

O conexiune WiFi de încredere

Espressif a proiectat și produs mai multe module WiFi/BT și plăci de dezvoltare pentru a-i ajuta pe utilizatori să evalueze funcționalitatea familiei de chipuri ESP32. Chip-ul în sine și modulele bazate pe chipuri ESP32 au câștigat o imensă popularitate, iar numărul aplicațiilor construite pe baza modulelor ESPRESSIF a crescut exponențial.

Adevărata revoluție în IoT mondial - Module ESP Espressif ESPRESSIF

Adevărata revoluție în IoT mondial - Module ESP Espressif

Toată lumea este în așteptarea boom-ului IoT care cu siguranță va schimba viața noastră. Un aspect foarte important al acestei schimbări este prețul dispozitivului final utilizat pentru IoT. Acum, se pare că soluția corectă a fost găsitǎ în cele din urmă și nimic nu va opri implementarea IoT în curând.

Materiale video
Espressif IoT chip

Espressif IoT chip

Încărcat pe server: 30.03.2017

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii