de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

ESPRESSIF

ESPRESSIF

Espressif Systems este o companie fabless de semiconductoare, cu sediul în Shanghai Zhangjiang High-Tech Park, oferind soluții Wi-Fi de mică putere, Bluetooth SoC și wireless pentru aplicații ale Internetului lucrurilor (IoT). Espressif Systems proiectează o gamă de module și cipuri wireless și Wi-Fi de înaltă performanță. Lucrăm cu OEM-uri și ODM-uri pentru a le permite conectarea fără fir în produsele lor, prin dezvoltarea de soluții software care optimizează performanța și pentru a reduce timpul de dezvoltare.

Articolele producătorului

O conexiune WiFi de încredere

O conexiune WiFi de încredere

Espressif a proiectat și produs mai multe module WiFi/BT și plăci de dezvoltare pentru a-i ajuta pe utilizatori să evalueze funcționalitatea familiei de chipuri ESP32. Chip-ul în sine și modulele bazate pe chipuri ESP32 au câștigat o imensă popularitate, iar numărul aplicațiilor construite pe baza modulelor ESPRESSIF a crescut exponențial.

Adevărata revoluție în IoT mondial - Module ESP Espressif

Adevărata revoluție în IoT mondial - Module ESP Espressif

Toată lumea este în așteptarea boom-ului IoT care cu siguranță va schimba viața noastră. Un aspect foarte important al acestei schimbări este prețul dispozitivului final utilizat pentru IoT. Acum, se pare că soluția corectă a fost găsitǎ în cele din urmă și nimic nu va opri implementarea IoT în curând.

Materiale video

Espressif IoT chip

Espressif IoT chip

Încărcat pe server: 30.03.2017

Aveți nevoie de ajutor?
De ce ESPRESSIF?
Espressif proiectează cipuri și module cu inteligență încorporată, ușor de utilizat și la prețuri accesibile, pentru aplicații IoT (Internetul Lucrurilor).
Stiati că?

Cipurile Espressif au apǎrut pe piață abia în 2014 și ȋn numai doi ani s-au vândut milioane de bucǎți.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii