ESPRESSIF

Espressif Systems este o companie fabless de semiconductoare, cu sediul în Shanghai Zhangjiang High-Tech Park, oferind soluții Wi-Fi de mică putere, Bluetooth SoC și wireless pentru aplicații ale Internetului lucrurilor (IoT). Espressif Systems proiectează o gamă de module și cipuri wireless și Wi-Fi de înaltă performanță. Lucrăm cu OEM-uri și ODM-uri pentru a le permite conectarea fără fir în produsele lor, prin dezvoltarea de soluții software care optimizează performanța și pentru a reduce timpul de dezvoltare.
Produse ESPRESSIF din oferta noastră
Aveți nevoie de ajutor?
De ce ESPRESSIF?
Espressif proiectează cipuri și module cu inteligență încorporată, ușor de utilizat și la prețuri accesibile, pentru aplicații IoT (Internetul Lucrurilor).
Stiati că?
Cipurile Espressif au apǎrut pe piață abia în 2014 și ȋn numai doi ani s-au vândut milioane de bucǎți.
Articolele producătorului ESPRESSIF
Module WiFi puternice la prețuri acceptabile

Module WiFi puternice la prețuri acceptabile

ESP32-S2-WROOM și ESP32-S2-WROOM-I sunt module Wi-Fi MCU generice, de mare putere, care au un set bogat de periferice. Acestea sunt alegerea ideală pentru o mare varietate de scenarii de aplicație legate de Internet of Things (IoT), electronice de tip wearables și pentru case inteligente.

Construirea rapidă a produselor ESP32

Construirea rapidă a produselor ESP32

ESP-Jumpstart este noul ghid de referință de la Espressif care are ca scop ajutarea dezvoltatorilor să își transforme ideile în produse efective cât mai repede posibil.

O conexiune WiFi de încredere

O conexiune WiFi de încredere

Espressif a proiectat și produs mai multe module WiFi/BT și plăci de dezvoltare pentru a-i ajuta pe utilizatori să evalueze funcționalitatea familiei de chipuri ESP32. Chip-ul în sine și modulele bazate pe chipuri ESP32 au câștigat o imensă popularitate, iar numărul aplicațiilor construite pe baza modulelor ESPRESSIF a crescut exponențial.

Videoclipurile producătorului ESPRESSIF

Espressif IoT chip

Încărcat pe server: 30.03.2017
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii